Cunoscut pentru luxul si modernitatea sa, Dubaiul este absolut un oras obligatoriu de vizitat. Indiferent daca turistii doresc sa faca cumparaturi la cel mai mare mall din lume sau sa stea la cel mai inalt hotel din lume sau sa vada cea mai inalta cladire din lume, Dubai este locul unde ei ar trebui sa ajunga.

Turistii care vor vizita acest oras uimitor, nu trebuie sa rateze experienta celui mai bun tur de safari in desert. Acest tur ii va purta prin peisajul uluitor al desertului rosu. Dupa toata emotia dunei de nisip, turistii se vor plimba intr-o tabara beduina, profitand totodata de tot felul de activitati distractive, precum vizionarea unui spectacol de dans tanura si obtinerea unui tablou cu henna. Cel mai bun turneu din Dubai se va incheia cu un gratar gourmet, inainte de a reveni in oras.

Burj Khalifa

Turistii vor obtine un tratament VIP atunci cand viziteaza cea mai inalta cladire din lume. Aceasta experienta uimitoare incepe cu un tur al cladirii, inainte ca oaspetii sa ajunga la etajul 148 al acestui zgarie-nori de 2.722 de metri. De sus, ei vor vedea cea mai mare fantana de dans din lume, Fantana Dubai.

Tur turistic al orasului Abu Dhabi

Una dintre cele mai bune excursii de o zi din Dubai trebuie sa fie absolut la Abu Dhabi. Acolo turistii vor avea ocazia sa calatoreasca de-a lungul coastei, ascultand povesti interesante despre unul dintre cele mai bogate orase din lume. A patra cea mai mare moschee din lume, marea moschee Sheikh Zayed, este absolut un punct culminant alaturi de Palatul Emiratelor de cinci stele.

Turul elicopterului din Dubai

Nu exista absolut nimic mai spectaculos decat vederea unui oras din cer. Un elicopter de lux va plimba turistii pana la 25 de minute peste tot, de la Mila de Aur pana la Burj Al Arab. Vor zbura deasupra coastei Golfului Persic si chiar vor face un drum peste Insulele Mondiale. Pentru a se asigura ca vor vedea orasul Dubai intr-un mod pe care nu il vor face multi altii, turistii sa se asigure asadar, ca vor face Dubai Helicopter Tour.