Pentru cei mai multi conducatori auto, masina reprezinta un bun de valoare, reprezinta unul din cele mai importante mijloace de transport cu ajutorul caruia se poate deplasa oriunde, in conditii de maxima siguranta si securitate, iar lasarea acesteia la voia intamplarii nu este recomandata, ci mai degraba lasarea ei intr-o parcare privata langa aeroport Otopeni ori de cate ori acestia pleaca in strainatate. Unii clienti care apeleaza la serviciile Park4fly.ro pleaca in strainatate o perioada scurta, de cateva zile, intr-un concediu sau intr-un city break, in timp ce altii pleaca in scop de afaceri sau pentru a-si vizita o ruda sau un prieten. Indiferent care ar fi motivul plecarii, conditiile asigurate de parcarea privata Park4Fly sunt ideale!

Ce motive si ce asteptari au clientii care isi lasa masina intr-o parcare privata langa aeroport Otopeni?

In general, clientii care isi lasa masina intr-o parcare privata langa aeroport Otopeni au ca si principal motiv plecarea in strainatate, fie in scop personal, intr-un concediu impreuna cu rudele sau prietenii, cu familia sau singuri, dar si in scop profesional. Profilul clientului unei companii specializate in oferirea unor servicii de parcare privata pe termen lung sau scurt este simplu: aceasta persoana locuieste in Bucuresti si nu are un spatiu de parcare adecvat sau vine din provincie cu masina personala pentru ca nu a dorit sa plateasca suplimentar la un mijloc de transport in comun si sa care bagajele in conditii improprii.

De asemenea, clientii care isi lasa masina intr-o parcare privata langa aeroportul Otopeni sunt acele persoane care pun foarte mare accent pe siguranta masinii lor atata timp cat acestia se afla in strainatate, pe posibilitatea de a vedea mereu masina cum sta parcata si nu este tinta hotilor sau a incidentelor neplacute. Sunt si oameni care prefera sa isi lase masina intr-o parcare privata din comoditatea de a ajunge mult mai repede la aeroport si inapoi cu bagaje sau fara.

Parcare privata langa aeroport Otopeni | Park4fly.ro

parcare privata langa aeroport Otopeni

In ceea ce priveste asteptarile clientilor de la serviciile de parcare privata asigurate de specialisti, acestea sunt destul de clare si de simple. Clientii doresc ca masina lor sa fie in siguranta, ferita de actiunea persoanelor rau-voitoare, dar si de unele fenomene naturale, precum caderea unor crengi din copaci in parcarile din Bucuresti.

Nu in ultimul rand, clientii doresc sa isi supravegheze si sa isi vada masina si sa se asigure ca aceasta este monitorizata asa cum se cuvine.