Femeile cu solduri mari sunt de multe ori complexate pentru ca nu pot purta o serie de articole vestimentare in trend, insa realitatea este cu totul alta. Cu ajutorul unor mici trucuri, acestea vor putea sa se joace cu proportiile pentru a-si reechilibra silueta si pentru a crea tinute desprinse din paginile revistelor de moda.

Ce ar trebui sa stie femeile cu solduri mari?

Conform clasificarii morfologice, exista doua tipuri de categorii de femei cu solduri mari. Pe de o parte, cele care au corpul intr-o forma piramidala, al carui pelvis evazat contrasteaza cu un bust subtire si umeri ingusti. Pe de alta parte, silueta clepsidrica, cu talia subtire care evidentiaza amplitudinea soldurilor si a pieptului.

Indiferent de categoria in care se incadreaza, femeile trebuie sa evite cu orice pret taieturile XXL, tesaturile din lycra si suprapunerile vestimentare. Departe de a camufla soldurile, aceste tehnici stilistice vor avea tendinta de a le ingrosa mai rau. De asemenea, blugii cu talie inalta nu trebuie sa isi gaseasca loc in garderoba pentru ca vor accentua si mai mult latimea pelvisului. La fel se intampla si cu blugii cu talie joasa motiv pentru care femeile trebuie sa opteze pentru pantaloni regular, cu o croiala dreapta de la solduri pana la glezne.

Sunt de preferat materialele, precum lana fina, bumbacul sau cele care ofera o anumita lejeritate rochiilor. De asemenea, trebuie alese cu grija piesele cu linii verticale si alungite, care vor perfectiona silueta ca de exemplu: o haina lunga sau un cardigan.

De asemenea, fusta skater este perfecta pentru femeile cu soldurile mai largi deoarece nu se muleaza pe solduri si pun in evidenta picioarele. In partea de sus, ar trebui sa se opteze pentru veste si camasi usor decupate, care atrag privirea spre piept, mai degraba decat pe solduri.

Femeile care sunt complexate de solduri, ar trebui sa evite atragerea privirilor celorlalti in aceasta zona. Categoric trebuie evitate culorile vesele, preferabile fiind culorile mai inchise, dar asta nu inseamna ca trebuie alungate culorile stralucitoare din garderoba. Cel mai important este ca femeile sa se joace pe gradatii purtand o culoare mai inchisa pe solduri.