Persoanele care lucreaza fie in spitale, fie in cabinete medicale trebuie sa se protejeze foarte bine intotdeauna, motiv pentru care este recomandat sa caute cu atentie uniforme antimicrobiene pe care sa le poarte ori de cate ori merg la serviciu. Inainte de sesiunea de shopping, este esential, insa ca indivizii sa se informeze foarte bine!

Materiale

Pentru inceput, cei care au nevoie de o imbracaminte adecvata in domeniul medical trebuie sa acorde o atentie deosebita materialelor din care sunt realizate piesele vestimentare. Acestea trebuie sa fie concepute pe baza unei tehnologii moderne, astfel incat sa tina microbii si virusii la distanta cat mai bine. Mai mult, uniformele trebuie sa isi pastreze culoarea o perioada indelungata, pentru a putea fi folosite cat mai mult timp.

Uniforme antimicrobiene in functie de marime

Un alt aspect esential demn de luat in calcul pentru achizitionarea celor mai bune uniforme antimicrobiene este marimea. Personalul medical trebuie sa isi cunoasca masurile. Atunci cand asistentele si doctorii poarta piese vestimentare care le sunt prea mici sau prea mari, risca sa nu se mai poata concentra in timpul interventiilor de care trebuie sa se ocupe.

Nivelul de confort si libertatea in miscare

Este cunoscut faptul ca turele din spitale sunt uneori extrem de lungi, iar cadrele medicale au nevoie de un nivel de confort sporit pentru a putea rezista si pentru a se concentra la capacitate maxima. Alegand haine confortabile, care le vin bine, indivizii se pot bucura de echilibru psihic si fizic. Mai mult este important ca uniformele sa le ofere celor care le poarta suficienta libertate in miscare.

Uniforme antimicrobiene | MediFashion.ro

uniforme antimicrobiene

Model

In prezent, asistentele si medicii au la dispozitie o gama foarte larga de uniforme din care pot alege. Ei trebuie sa tina cont de anotimp, dar si de piesele vestimentare in care se simt cel mai bine. De exemplu, in timpul iernii sunt recomandate uniformele formate din pantaloni si bluze cu maneci lungi, pe cand vara, de preferat sunt cele cu pantaloni lungi si bluze cu maneca scurt. Mai mult, cadrele medicale isi pot achizitiona si halate, pe care sa le poarte pe desupra, daca este cazul.

Tinand cont de toate elementele mentionate anterior, oricine isi poate achizitiona mult mai usor uniformele medicale preferate de pe site-ul MediFashion.ro, pe care sa le poarte cu succes la locul de munca. Expusi zilnic la pacienti care sufera de diferite boli, asistentele si doctorii trebuie sa aiba foarte mare grija de propria sanatate!