La ce se pot astepta pacientii in timpul si dupa aplicarea implanturilor dentare?

Cand alegeti sa inlocuiti dintii lipsa cu implant dentar in Bucuresti, ati ales o solutie care sa transforme zambetul si sa imbunatateasca functia dentara. Implanturile dentare imita indeaproape structura dintilor naturali. Un implant este un surub din titan biocompatibil, care este fixat in interiorul osului maxilar. Pe masura ce osul se vindeca in jurul acestui surub, intre cele doua structuri se formeaza o legatura puternica. Dupa vindecare completa, radacinii din titan i se va atasa o coroana dentara care va restabili complet zambetul. Stiind esenta implanturilor dentare, iata la ce sa va asteptati cand solicitati procedura!

In primul rand, implantul dentar implica o interventie chirurgicala. Aceasta interventie este de scurta durata si, de obicei, nu este mai dificila decat umplerea unei cavitati. Odata ce medicul stomatolog a administrat un anestezic local, se foloseste un burghiu special care indeparteaza o sectiune foarte mica de os pentru a face loc implantului. In unele cazuri ar putea fi necesare suturile pentru a inchide tesutul gingival peste implant. Cu toate acestea, incizia este atat de mica incat cusaturile nu sunt necesare. S-ar putea ca medicul sa prescrie un antibiotic pentru a evita infectia, sau un calmant ori antiinflamator pentru a elimina orice disconfort.

Timpul necesar pentru vindecare depinde de numarul de implanturi plasate, de plasarea unei grefe osoase, dar si de timpul personal de vindecare. O legatura sigura intre implant si os necesita, de obicei, in jur de cel putin sase saptamani pana la sase luni. Puteti ajuta procesul de vindecare mancand alimente moi, evitandu-le pe cele dure care pot irita gingiile. De asemenea, asigurati-va ca respectati rutina corecta de igiena orala.

Implant dentar in Bucuresti | clinica dentara din Bucuresti | dentalcrownhealth.ro

implant dentar in Bucuresti

Odata ce medicul confirma faptul ca implanturile sunt sigure, va putea incepe restaurarea corespunzatoare a dintelui pierdut. Peste radacina de titan va fi plasata o coroana dentara care va semana perfect cu dintii natural.

Acum ca stiti la ce sa va asteptati, programati o consultatie pentru a discuta despre modul in care dintii lipsa pot fi inlocuiti de implanturi dentare. La Dental Crown Health clinica dentara din Bucuresti, echipa ofera diverse tipuri de servicii stomatologice pacientilor de toate varstele. Accesati dentalcrownhealth.ro pentru o programare sau pentru a citi mai multe informatii in legatura cu serviciile oferite!