Lectura este una dintre cele mai placute activitati de care se pot bucura oamenii. Nimic nu este mai relaxant ca dupa o zi plina la serviciu, sa ajungi acasa si sa te pierzi intre paginile unui roman politist sau de dragoste. Cei care de-a lungul timpului au adunat un numar impresionant de carti trebuie sa ia in considerare ideea de a colabora cu un anticariat cumpar carti pentru a vinde titlurile pe care le-au savurat deja, astfel incat sa obtina ai mult spatiu in biblioteca, dar si pentru a castiga o suma frumoasa de bani.

Sortarea cartilor

Pentru inceput, iubitorii de lectura trebuie sa isi trieze cartile pe care le au acasa, in functie de cele pe care doresc sa le pastreze, respectiv titlurile pe care le-ar putea vinde. Toata lumea are carti de suflet, pe care nu le-ar da pentru nimic in lume sau care au fost primite drept cadou de la persoane foarte importante din viata lor.

Contactarea anticariatului

Pe site-ul CumparCarti.ro, oricine poate gasi datele de contact ale anticariatului care este dispus sa cumpere carti din toate domeniile. Cei care vor sa isi vanda titlurile au la dispozitie atat un numar de telefon, cat si o adresa de e-mail pe care le pot folosi, in functie de cum le este mai usor.

Reprezentantii anticariatului se deplaseaza acasa la client

In cazul in care iubitorii de lectura au un numar foarte mare de carti pe care vor sa le vanda, reprezentantii anticariatului se deplaseaza la acestia acasa. Practic, efortul din partea vanzatorilor este unul minim, fiind suficient ca acestia sa aiba pregatite cartile ce urmeaza a fi analizate si comercializate.

Anticariat cumpar carti | CumparCarti.ro

CumparCarti.ro

Anticariat cumpar carti: care sunt elementele importante pentru stabilirea pretului?

Printre cele mai importante aspecte la care se uita reprezentantii de la anticariat cumpar carti atunci cand stabilesc preturile se numara stadiu in care se afla cartile, modul in care se prezinta copertile, anul publicarii, dar si editura. Ulterior, plata se face pe loc, in numerar.

Ce se intampla mai departe cu titlurile achizitionate de anticariat?

Ajunse in depozitul anticariatului, cartile sunt triate pe categorii, iar apoi repuse in circulatie. In acest fel, mai multi oameni primesc sansa de a se bucura de lectura fara sa plateasca preturile enorme practicate de librarii!