Cartile reprezinta un bun de valoare care nu se demodeaza niciodata, ci din contra isi maresc valoarea o data cu trecerea timpului, iar anunturi precum “cumparam carti din toate domeniile” sunt extrem de apreciate de catre persoanele care detin o biblioteca plina de volume care nu mai prezinta interes pentru membrii familiei. Indiferent de domeniul caruia apartin cartile, specialistii se arata dispusi sa faca o asemenea investitie atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice, atat de ordinul sutelor, cat si de ordinul miilor de volume.

Cumparam carti din toate domeniile de la vanzatori din Bucuresti si din imprejurimi

Persoanele care au carti de vanzare, cei care detin sute si mii de volume din domenii precum beletristica, teatru sau literatura, din filosofie, istorie, carti de psihologie, precum si carti de dezvoltare personala, religie, sociologie, esoterism sau paramormal, pot apela la specialistii Anticariat-carti.com. Cumparam carti din toate domeniile este anuntul pe care il fac reprezentantii acestui anticariat care, intr-adevar cumpara carti tehnice, de matematica, fizica, chimie, medicina sau biologie.

De asemenea, cartile care pot fi vandute acestor specialisti sunt romanele politiste, carti de dragoste, dictionarele, cursurile de limbi straine, cursuri si carti scrise in limba engleza si franceza, precum si carti vechi aparute inainte de 1940. O categorie aparte de carti este reprezentata de cartile aparute cu ziarul care sunt vandute in colectii. In cazul in care colectia este intreaga, atunci pretul va fi unul foarte bun. Daca volumele sunt bine intretinute, cu siguranta vanzatorii vor fi foarte multumiti de alegerea facuta.

Cumparam carti din toate domeniile | Anticariat-carti.com

Anticariat-carti.com

In cazul in care este vorba despre carti primite mostenire o data cu o casa, iar cei care beneficiaza de aceasta mostenire nu stiu ce sa faca cu volumele respective, sau in cazul in care nu stiu cat de valoroase sunt acele carti, le pot evalua la un pret corect cu ajutorul reprezentantilor anticariatului. In cazul in care cartile sunt noi, acestea vor primi un pret mai bun, insa nu la fel de bun ca si cel din librarie. Dupa ce cartile sunt evaluate, iar vanzatorii sunt de acord, vanzatorii si achizitorii vor “bate palma” si volumele vor fi luate in masina si duse la sediul companiei, fara niciun efort suplimentar din partea vanzatorilor. Preturile sunt negociabile, in functie de calitatea si de cantitatea cartilor vandute.