Unul dintre principalele motive pentru care sunt solicitate serviciile unor cumparatori de carti vechi este cel financiar. Desi spatiul pe care il ocupa cartile in biblioteca si in locuinta este principalul motiv invocat de catre proprietari, adevarul este ca sumele primite in schimbul cartilor, mai ales daca este vorba despre volume foarte multe si foarte vechi, sunt foarte tentante.

Cu aceste sume se pot cumpara obiecte utile, necesare, sau pot fi folosite pentru a face un cadou frumos celor mai mici membri ai familiei. O bicicleta este visul oricarui copil, iar cartile din biblioteca ii pot aduce aceasta bucurie.

Colaborarea cu o echipa de cumparatori de carti vechi ofera posibilitatea de a surprinde placut un copil

Parintii care doresc sa faca celor mai mici membrii ai familiei o bucurie pot lua decizia de a raspunde la anuntul “cumpar carti vechi” postat in mediul online, indeosebi daca stiu ca au un numar impresionant de volume acasa. Specialistii Anticariat-Carti.com se deplaseaza la domiciliul clientilor, le fac acestora o oferta de pret foarte buna, iar plata se face cash, pe loc.

Cumparatori de carti vechi | cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

Cu banii obtinuti din cartile vandute, proprietarii pot lua decizia de a achizitiona pentru cei mici o bicicleta cu care copilul se plimbe in zilele frumoase. Incepand cu varsta de 4 ani, copiii pot merge pe bicicleta, intai cu rotile ajutatoare, apoi pe bicicleta fara roti ajutatoare. Ciclismul ii ajuta sa isi dezvolte muschii, echilibrul, sa isi imbunatateasca starea de sanatate si sa fie mult mai rezistenti, sa isi intareasca imunitatea si sa se bucure de sport impreuna cu prietenii in natura.

Pentru a achizitiona o bicicleta cu banii obtinuti din cartile vandute, este important ca parintii sa caute modele adecvate inaltimii prichindelului, sa tina cont de frane, de usurinta cu care copilul se va plimba, de alinierea cadrului si de eficienta sistemului de suspensie.