Vara este sezonul in care femeile isi dezvaluie mai mult trupul, fie ca este vorba despre rochitele vaporoase, pantaloni scurti sau costumele de baie. De aceea, o vizita pentru sedintele de epilare totala la salon sunt esentiale pentru obtinerea pielii catifelate la care toate femeile viseaza.

Dar aceste sedinte ar trebuie incepute cu ceva timp inainte de venirea verii, acum fiind momentul pentru realizarea intretinerii acesteia. In plus, pentru pregatirea pentru vara trebuie mers si la manichiura semipermanenta, astfel incat femeile sa arate impecabil.

In ultima vreme tot mai multe femei apeleaza la metodele de epilare definitiva, acestea fiind insa de mai multe feluri, realizate cu lumina pulsata sau cu laserul. Indiferent de metoda aleasa, insa, specialistii de la FreeStyleBeauty.ro recomanda urmarea a catorva pasi:

Pregatirea inainte de tratament

Doua aspecte importante ce tin de pregatirea pielii inainte de tratamentul de epilare totala sunt evitarea expunerii la soare cu cel putin 3 zile inainte de sedinta si trecerea a cel putin 3 saptamani de la epilarea parului cu ceara sau cu epilatorul.

De asemenea, in functie de culoarea pielii se recomanda raderea completa a zonei ce urmeaza a fi epilata (in cazul pielii bronzate) sau lasarea parului sa creasca 1-3 mm, pentru pielea deschisa la culoare.

Exista durere sau disconfort?

Intensitatea aparaturii utilizate pentru epilarea se regleaza in functie de gradul de suportabilitate al fiecarei persoane. Totusi, pentru o eficienta maxima a tratamentului este important ca intensitatea sa fie mai mare, astfel incat clienta sa simta numai o senzatie similara unei ciupituri sau intepaturi.

Epilare totala la salon | Manichiura semipermanenta | FreeStyleBeauty.ro

epilare totala la salon

In zonele cu pielea sensibilia – zona inghinala, pulpa piciorului si zonele osoase de la brate, genunchi, omoplati – aceste senzati pot fi mai intense.

Durata tratamentului de epilare totala

Durata unei sedinte de epilare difera in functie de zona vizata. Astfel ca la zonele mici, zona axilelor sau mustata, durata este de aproximativ 15 minute, in timp ce zonele mari – abdomen, omoplati, inghinal – necesita un timp de aproxiamtiv 30 de minute, iar la zonele mari – brate, picioare – epilarea dureaza intre 50 si 90 de minute.