In domeniul medical, vestimentatia capata un rol esential atat pentru medici, cat si pentru asistente, avand in vedere ca petrec o multime de ore in cabinet sau spital si desfasurand o multime de activitati. Pe langa aspectul profesional pe care il asigura, uniforma medicala trebuie sa fie confectionata din materiale de inalta calitate si naturale capabile sa asigure confort in timpul orelor de lucru. Combinatia perfecta este cea care respecta atat criteriile de stil ale utilizatorului, cat si pe cele de confort. In cele ce urmeaza vor fi prezentate informatii detaliate cu privire la achizitionarea uniformelor medicale.

Uniforma medicala si mediul de lucru

Cu cat mediul de lucru este mai agitat si alert, cu atat accentul pe confort trebuie sa fie mai puternic. Un cadru medical isi petrece majoritatea orelor de munca in picioare, facand slalom printre saloane, asigurand tuturor pacientilor ingrijirile medicale necesare. Tocmai din acest motiv, hainele pe care le poarta trebuie sa fie comode si cu proprietati antibacteriene. O alta componenta a uniformei este halatul medical, care se recomanda a fi realizat dintr-un material antimicrobian, eficient in intalnirile cu pacientii cu boli infectioase.

Medicii si asistentele sunt cei mai expusi cand vine vorba de contactarea unui virus sau a unei infectii, pentru ca in fiecare zi consulta, diagnosticheaza sau trateaza pacienti, intrand in contact direct cu ei. Tocmai de aceea, atat uniforma, cat si halatul trebuie sa fie realizate dintr-un material capabil sa respinga agentii patogeni si microorganismele daunatoare. In plus, trebuie sa fie rezistent, avand in vedere ca sunt piese vestimentare care urmeaza sa fie spalate cu regularitate.

Uniforma medicala | halat medical | TesaMedical.ro

Uniforma medicala

Site-ul TesaMedical.ro reprezinta o optiune potrivita pentru toate cadrele medicale care vor sa aduca un strop de culoare in propriul stil, dar care vor sa se bucure si de o eficienta ridicata. In cadrul magazinului online sunt disponibile o multime de modele, cat mai diversificate, care sa aduca o nota de originalitate fiecarui cadru medical in parte.

Cu alte cuvinte, uniforma medicala trebuie sa indeplineasca cele trei criterii importante: stil, confort si rezistenta pentru o folosire fara probleme si de lunga durata, iar Tesa Medical asigura modele care sa respecte acesti factori.