Foarte multe afectiuni cu care se confrunta oamenii, in general, sunt considerate a fi urgente stomatologice. De aceea, in momentul in care acestia se confrunta cu o durere persistenta de dinti, sangerarea gingiei sau chiar dezlipirea unei lucrari dentare, ar trebui sa ajunga cat mai repede la un medic stomatolog. De exemplu, Plaza Dent trateaza urgente stomatologice in sectorul 6.

Afectiuni comune, considerate urgente

Daca in cazul unor fracturi dentare, de exemplu, oamenii merg urgent la stomatolog pentru a incerca sa salveze dintele afectat, la fel ar trebui sa procedeze si in cazul unor alte probleme dentare, care sunt considerate destul de comune. Printre acestea sunt:

  • dintii care dor sau sunt umflati – in cazul durerilor dentare, ar trebui sa se mearga rapid la stomatolog in momentul in care durerea nu trece nici dupa administrarea de analgezice, in schimb, umflarea unui dinte poate fi semn ca exista o infectie la nivelul acestuia, care ar trebui tratata numai de medicul dentist. Pentru cei care cauta un dentist in drumul Taberei, Plaza Dent este o solutie;

Dentist in drumul Taberei | Urgente stomatologice in sectorul 6 | PlazaDent.ro

urgente stomatologice in sectorul 6

  • un dinte care se misca – aici nu este vorba despre dintii de lapte, care trebuie sa iasa pentru a face loc celor permanenti, un dinte permanent poate deveni mobil din multe cauze, fie s-a muscat din ceva foarte tare, fie ca urmare a unei lovituri sau chiar din cauza unei boli parodontale, de aceea este esential, in acest caz, ca oamenii sa se adeseze medicului dentist;

  • curge sange din gura – se poate intampla ca, in urma unei extractii dentare sa apara si sangerari, dar daca acestea apar spontan, atunci urgentele dentare ar trebui sa fie urmatoarea oprire pentru a se identifica adevarata cauza a sangerarilor.

Acestea sunt numai cateva dintre problemele cu care oamenii se confrunta destul de des, insa pe care le trateaza cu superficialitate. Pe langa igiena dentara corecta, acestia ar trebui sa mearga regulat la clinica dentara PlazaDent.ro pentru un control de rutina, care poate preveni aparitia unor astfel de afectiuni.