Una din cele mai noi si revolutionare tehnici de inlocuire a dintilor cazuti si maselelor pierdute poarta denumirea de implant dentar in Bucuresti si reprezinta inlocuirea radacinii pierdute cu o piesa din titan sau din alt material compatibil cu corpul uman, piesa de care se prinde bontul protetic si coroana dentara. Implantul dentar presupune inserarea prin intermediul unei metode chirurgicale care nu dureaza mult si care nu implica durere.

Avantajele unui implant dentar in Bucuresti si implicatiile acestuia

Un astfel de implant dentar confera siguranta si claritate vorbirii, un ton relaxat si natural, comparativ cu inlocuirea dintilor si maselelor lipsa cu o proteza. Protezele pot evolua spre pozitii defectuoase, iar dictia poate avea de suferit.

In plus, implantul dentar inserat in clinica stomatologica in sector 6 va oferi deplin confort la masticatie si la vorbire, va arata si se va simti intocmai ca si dintii naturali si va oferi pacientilor posibilitatea de a manca orice fara retineri si de a simti gustul alimentelor, fara ca cerul gurii sa fie acoperit.

In plus, implanturile dentare protejeaza dintii invecinati si pe cei opozabili de la distrugere, comparativ cu puntile dentare ce necesita devitalizarea si distrugerea dintilor care sunt folositi ca si stalpi. Nu in ultimul rand, implantul protejeaza si osul maxilar in care este integrat si nu pune presiune asupra acestuia ca si in cazul protezelor dentare.

Potrivit PlazaDent.ro, procedura de implantare nu este deloc dureroasa pentru ca se face sub efectul anesteziei, iar senzatia de disconfort si de durere post-operatorie va fi ameliorata cu ajutorul unor antiinflamatoare sau analgezice. Pacientii trebuie sa ia si antibioticul prescris de catre medic si sa nu se sperie daca se vor confrunta cu o umflatura care va disparea dupa patru sau cinci zile. Pentru reducerea umflaturii se recomanda prin aplicarea de comprese reci sau cu gheata.

Clinica stomatologica in sector 6 | Implant dentar in Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Operata de inserare nu dureaza decat cateva zeci de minute, vindecarea osului dureaza intre 4 si 6 luni (timp in care pacientului i se va pune o lucrare temporara), refacerea gingiei si inserarea surubului dureaza doar doua sedinte, iar aplicarea coroanei temporare se face in urma luarii unor amprente in acest sens si in urma realizarii acesteia in laborator.

Fara doar si poate, implantul dentar reprezinta cea mai buna procedura, cu o durata mare de viata si cu o eficienta impresionanta, pentru inlocuirea dintilor cazuti.