Roma este un oras antic cu un aer modern.

Indiferent daca va aflati la Roma timp de 3 zile, 3 saptamani sau 3 luni, fiti pregatiti sa intrati in cel mai mare muzeu in aer liber din lume.

Puteti decide sa urmariti traseele turistice tipice sau sa fiti suficient de curajosi pentru a va deplasa de la acestea. Intr-un fel sau altul, Roma va va povesti, va va surprinde si va va lasa cu mai multa dorinta.

Ghid de calatorie pentru Roma

Roma este unul dintre cele mai luminoase orase din lume, nu este ceva surprinzator cand va ganditi la ceea ce este aici: Vaticanul, Fantana Trevi, Piata Sfantul Petru, Pasii Spanioli, Colosseum.

Indiferent daca va petreceti timpul cu vizitarea obiectivelor turistice sau vizionati lumea intr-o cafenea in aer liber, va fi randul vostru sa va prezentati in vacanta aceasta romana. Roma este un loc romantic pentru luna de miere, destinatia de vacanta preferata si un oras al modei.

Este important sa tineti cont de alta parte cand vizitati orice oras. Explorarea, descoperirea si experimentarea culturilor si a stilului de viata in jurul globului este un dar minunat care a fost dat omului. Nu a fost niciodata atat de usor de calatorit asa cum se poate face acum. Totul este la dispozitia tuturor si calatoritul poate fi realizat fara prea mult efort. Este important sa pretuim aceasta ocazie si binecuvantare de calatorie si sa o tratam cu respect si bunatate. Un vizitator ar trebui sa se angajeze cu drag sa faca un impact redus asupra culturii si mediului local, protejand intimitatea si spatiul din viata localnicilor si sa recompenseze o invitatie la viata lor cu recunostinta si fericire.

Turismul durabil este considerat un comportament responsabil, iar vizitatorii Romei sau a altor locuri minunate sunt indemnati sa imbratiseze aceasta atitudine pozitiva atunci cand calatoresc oriunde in lume. Este mai mult decat o forma de turism, deoarece reprezinta o abordare umana de a se implica in culturi, magie locala, sa fie acolo ca fiinte umane – turist, afacere, localnici la destinatie sau orice alta persoana interesata in turism.