Pe piata exista o gama vasta de radiatoare de otel iar alegerea celui mai bun si mai potrivit pentru un anumit interior este o mare bataie de cap. Specialistii de la eCalorifere.ro ofera mai multe sfaturi pentru alegerea caloriferului perfect, pe baza mai multor criterii importante.

Radiatoare de otel pentru bucatarie

Nu conteaza daca este vorba despre un apartament sau un conac, spatiul din bucatarie este la fel de important. Deci, alegerea unui calorifer vertical are sens. Ar putea fi cumparat si un calorifer care are spatiu pentru prosoape astfel incat sa fie uscate mai usor servetele de bucatarie.

Radiatoare de otel pentru baie

Baia este un alt spatiu important al casei si este camera in care sunt mereu prosoape ude. In acest sens se pot alege calorifere din aluminiu verticale si cu suport pentru prosoape.

Alegerea evidenta este un calorifer cu uscator de prosoape in forma de scara. O multime de spatiu poate fi castigat prin utilizarea caloriferului astfel. Pentru o baie mai impresionanta, se poate alege un uscator special pentru prosoape si un calorifer normal.

In mod alternativ, pentru o baie care ar putea avea nevoie de o cantitate mai mare de caldura se pot alege chiar mai multe calorifere.

Calorifere pentru dormitor

Nu este nimic mai rau decat un dormitor rece. Pentru ca de cele mai multe ori caloriferul este amplasat sub fereastra este recomandat sa fie ales unul orizontal.

Calorifere din aluminiu | Radiatoare de otel | eCalorifere.ro

calorifere din aluminiu

Calorifere pentru living sau zona de luat masa

Fiind camera in care oaspetii vor petrece cel mai mult timp, este posibil sa fie nevoie de un calorifer cu un aspect impresionant. Pentru a face cea mai buna impresie, se va alege un radiator cu un design cat mai interesant – unele arata atat de uimitor incat oaspetii vor presupune ca se uita la o sculptura in metal.

Calorifere pentru hol

Holurile, coridoarele si spatiile de trecere sunt ideale pentru alegerea unui calorifer orizontal, nu doar pentru ca este mai mic, ci si pentru ca un calorifer lung se va potrivi mai bine in spatiu si va face ca incaperea sa para mai mare.

Atunci cand se aleg caloriferele pentru hol trebuie sa fie luata in calcul si partea in care aceste calorifere sunt trecute pe sub scari sau trebuie sa ocoleasca anumite elemente constructive ce se gasesc pe hol, astfel incat caldura emanata de ele sa nu deterioreze aceste elemente si sa ajute la conservarea camerei.