Ce-i de facut cand haina de blana este uda?

Majoritatea oamenilor sunt foarte atenti cand si unde isi poarta haina de blana naturala. De exemplu, desi aceasta este excelenta pentru a tine de cald, sigur nu este o idee buna sa o purtati in ploaie sau ninsoare. Cu toate acestea, vremea poate surprinde, iar in aceste momente ar fi si culmea sa dezbracati haina si sa suportati frigul doar pentru a nu o deteriora. Important este sa stiti cum sa aveti grija de o haina de blana dupa ce a fost udata in cazul in care se intampla acest lucru!

Daca ploaia sau zapada sunt usoare si daca haina de blana nu este foarte umeda, tot ce trebuie sa faceti este sa scuturati haina si sa o agatati undeva pentru a se usca bine. Blanurile pot face fata elementelor capricioase ale vremii, dar trebuie atentie la modul cum este uscata. Cu toate acestea, este bine sa minimizati explunerea la umiditate pentru orice tip de haine de blana pentru femei pentru a le prelungi viata cat mai mult posibil. O ploaie usoara sau o zapada nu va avea un impact prea mare sau negativ asupra hainei, insa o expunere continua nu este prea indicata.

Daca sunteti suprinsa de o ploaie puternica, totusi, va trebui sa va asigurati ca haina este bine, deci o persoana cu experienta intr-ale blanurilor v-ar putea ajuta extrem de mult. Cand haina devine atat de umeda incat pielea care sustine firele de blana este imbibata cu apa, nu puteti face prea multe pentru a salva haina de una singura. Chiar daca o puneti la uscat, ar fi nevoie de prea mult timp pentru a se usca in mod corect si pentru a putea fi purtata din nou. Cu toate acestea, un profesionist are instrumentele necesare pentru a usca haina in cel mai profesional mod.

Haine de blana pentru femei | caciuli de blana | www.carolinadesign.ro

caciuli de blana

Puteti apela intotdeauna la specialistii Carolina Design pentru a va lamuri cum sa aveti grija de haine sau caciuli de blana care au fost supuse unor conditii meteo extreme. Veti primi raspunsuri profesionale, documentate si, daca este posibil chiar ajutor practic. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste aspecte, accesati cu incredere www.carolinadesign.ro. Tot aici pe site veti putea vizualiza produsele existente in stoc si, mai mult, veti putea achizitiona ce va place!