Fie ca este momentul pentru curatenia de primavara sau inaintea unei mari sarbatori crestinesti, ori pur si simplu trebuie facuta o curatenie mai amanuntita in casa, pentru ca rezultatul final sa fie unul satisfacator trebuie sa se opteze pentru curatarea saltelelor la domiciliu. In general, aceasta activitate este oferita de firme specializate, cum este de exemplu CuratamPeLoc, care scutesc gospodinele de o parte importanta din curatenie.

Curatare saltele la domiciliu | curatare fotolii la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

curatare saltele la domiciliu

Principalele motive, pe langa ajutorul important oferit doamnelor la curatenie, care recomanda aceste tip de servicii sunt urmatoarele:

1. Economie de timp

Indiferent ca aleg curatarea fotolii la domiciliu, a saltelelor sau a canapelelor, ori chiar pe toate, timpul pe care il economisesc oamenii atunci cand apeleaza a ajutor profesional este unul foarte important. Fie acestia il folosesc pentru a curata alte spatii, fie pentru a se bucura de momente placute alaturi de familie. In acest fel intregul proces de curatenie este finalizat mult mai rapid, astfel ca aceste servicii sunt si foarte eficiente.

2. Tehnologia utilizata

Firmele specializate in curatirea tapiteriilor la domiciliu, cu este si CuratamPeLoc.ro, utilizeaza numai produse profesionale si tehnologii moderne, care sunt mai rapide si mai eficiente decat aparatura casnica, utilizata in mod obisnuit la curatenie. Aceasta firma uilizeaza metoda de injectie- extractie pentru curatarea suprafetelor, acasta fiind cea mai performanta tehnlogie din domeniu la momentul actual si care ofera cel mai bun randament, curatind in profunzime praful, acarienii si chiar petele foarte dificile.

3. Personal calificat

Echipa care se ocupa de curatarea tapiteriilor este formata din oameni cu experienta, care cunosc cele mai eficiente metode pentru a obtine rezultatele dorite. In plus, membrii acesteia sunt calificati și instruiti pentru a pute utiliza corect aparatura necesara in acest proces.

4. Curatarea saltelelor la domiciliu se realizeaza in profunzime

Orice metoda ar incerca gospodinele pentru a-si curatat salteaua, canapeaua sau fotoliile, rezultatele nu se apropie de cele oferite de o firma sepcializata. Datorita tehnologiei moderne si a solutiilor de curatenie speciale si profesionale, curatarea tuturor acestor suprafete se face in profunzime, astfel incat sunt eliminate atat petele, chiar si cele foarte dificile, cat mai ales praful, acarienii si bacteriile.