Achizitionarea unui coltar extensibil sau a unei canapele este de fapt o investitie facuta pe termen lung de catre proprietarii interesati sa obtina o eficienta cat mai mare si o durata de viata de cel putin cativa ani fara necesitatea reparatiilor sau interventiilor de orice fel.

In vederea alegerii unei canapele rezistente, cumparatorii vor tine cont de mai multe caracteristici si aspecte importante pentru confortul si folosirea facila a acestui obiect de mobilier multifunctional.

Rezistenta sistemului de extensie al canapelei

Sistemul de extensie al canapelei trebuie sa fie rezistent si sa se potriveasca nevoilor de folosire zilnica sau ocazionala. De aceea, reprezentantii CasaEduard.ro fac urmatoarele specificatii si recomandari:

  • canapelele cu sistem de extensie ribalta ofera confort in timpul noptii, fiind specific modelelor de canapele extensibile de doua locuri;
  • canapelele cu sistem de extensie click clack sunt ideale pentru extensia zilnica;
  • canapelele cu extensie de tip sertar confera un confort scazut si sunt recomandate pentru extensia ocazionala.

Structura sezutului canapelei si pernele folosite

Confortul si rezistenta canapelei este dat si de umplutura sezutului si a pernelor de sprijin pentru ca utilizatorii isi vor dori intotdeauna un material durabil care sa nu isi piarda proprietatile de amortizare dupa cativa ani de utilizare.

Coltar extensibil | Canapele | CasaEduard.ro

coltar extensibil

Optiunile accesibile din punct de vedere al bugetului sunt canapelele cu arcuri sinusoidale si cu sezut din burete, in timp ce modelele rezistente si confortabile sunt cele cu sezut din spuma poliuretanica sau cu arcuri bonell din otel elastic.

Rezistenta materialului folosit la tapiterie

Nu in ultimul rand, materialul folosit la tapiteria unei canapele moderne trebuie sa fie rezistent pentru ca utilizatorii intra in contact in mod frecvent cu aceasta. In acest sens, materialele sintetice sunt mai rezistente si trec cu brio prin multiple curatari, in timp ce pielea naturala este recomandata celor care isi doresc un obiect de mobilier confortabil si luxos in interioarele decroate opulent. Nu in ultimul rand, tesatura din bumbac este accesibila ca si pret, nu atrage praful dar este sensila in privinta petelor.