Frica de dentist poate fi depasita din primii ani de viata

Medicii stomatologi sunt priviti atat de copii, cat si de adulti cu o oarecare reticenta. Acest lucru se datoreaza metodelor rudimentare de tratare a problemelor dentare in trecut, instrumentelor care se foloseau, precum si durerii resimtite de pacienti, din cauza imposibilitatii anestezierii generale sau locale, in functie de afectiunile despre care era vorba.

Acum, cand tehnologia a avansat, iar cabinetele de stomatologie sunt foarte modern dotate si de o curatenie exemplara, practic nu mai exista nici riscul durerilor, nici cel al contractarii unor boli transmisibile, asa ca oamenii nu mai au niciun motiv sa se teama de medicii stomatologi.

In cel mai renumit cabinet stomatologic pentru copii www.stomatologiecopiisector3.ro , prichindeii sunt asteptati de un dentist pentru copii de la cele mai fragede varste, impreuna cu parintii lor.

Educatia stomatologica se face inca din primii ani de viata

Educatia dentara a copiilor se face din primii ani de viata, cand copilul inca nu cunoaste teama, cand acesta poate fi familiarizat cu instrumentele si dispozitivele folosite, cu conditia ca parintii sa isi doreasca sa ii ajute ca sa se poata imprieteni si sa se simta in largul lor cu medicul stomatolog, precum si cu pasta si cu periuta de dinti.

Reprezentantii clinicii isi propun sa promoveze profilaxia dentara a copilului de la cele mai fragede varste, sa ajute parintii sa constientizeze importanta ingrijirii dintilor pentru viitorul celor mici. Medicii pedodonti recomanda chiar ca inainte de eruptia dentara, parintii sa curete gingiile copilului dupa fiecare masa, cu un tifon inmuiat in apa.

Inca de la implinirea varstei de un an, copiii trebuie programati la controale dentare periodice, unde vor fi incurajati sa-i cunoasca pe specialisti, sa afle care sunt instrumentele si dispozitivele folosite si sa invete tehnicile de periaj corect.

Eruptia dentara si prima vizita la medicul stomatolog

Inca de la eruptia primului dintisor, parintii sunt incurajati sa vina impreuna cu copiii la cabinetul de stomatologie, pentru a afla mai multe detalii despre cum pot avea grija de sanatatea dintisorilor celor mici, cum pot preveni aparitia unor probleme, cum trebuie sa perize dintii in mod corect si de la ce varsta este necesara folosirea periutei electrice sau atei dentare, precum si alte detalii pe acest subiect.

Cel mai bun dentist pentru copii din Sectorul 3 | cabinet stomatologic pentru copii www.stomatologiecopiisector3.ro , locul unde frica de dentist va fi depasita

dentist pentru copii

Clinica dentara Dental Crown Health ofera copiilor servicii impecabile de ortodontie, ca si toata gama de servicii dentare, incluzand utilizarea inhalo-sedarii, tehnica ce reduce anxietatea, scade durerea si poate fi folosita de la cele mai mici varste.