Pozitia corecta pe scaun este extrem de importanta pentru starea de bine a utilizatorilor, precum si pentru sanatatea spatelui. Orele indelungate petrecute in fata unui ecran isi pot pune amprenta asupra coloanei vertebrale, presiunea resimtita cauzand un disconfort sporit.

Pasionatii de jocuri pe calculator au, de regula, un scaun normal de birou care, in timp, se dovedeste a fi necorespunzator pentru ca nu reuseste sa sustina in mod corect corpul. Un scaun de gaming insa este o alegere inspirata si o investitie mai mult decat necesara pentru cei care vor sa faca performanta in domeniul jocurilor.

De ce ar trebui ales un scaun de gaming?

Pasiunea oamenilor pentru gaming a dus la aparitia unei adevarate industrii. De la echipamentul necesar si pana la mobilier sau accesorii, toate sunt atent realizate pentru a satisface nevoile gamerilor de toate varstele.

In primul rand, un scaun special conceput pentru a fi folosit un timp cat mai indelungat este robust si rezistent fiind confectionat din materiale de cea mai buna calitate. Designul este unul cat se poate de modern, adaptat pozitiei si posturii pe care jucatorii o au, astfel incat sa ofere spatelui sprijinul optim.

In al doilea rand, este ergonomic, are un spatar ce urmareste curbura coloanei si vine impreuna cu perne pentru zona lombara si cervicala reglabile si detasabile ce ofera un plus de confort in timpul orelor de joc. Scaunul se poate regla si ajusta in functie de nevoile fiecarui utilizator ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Unele dintre cele mai performante si modern modele de scaune pot fi achizitionate de pe Genator.ro.

Scaun de gaming | promotii la scaune de gaming | Genator.ro

scaun de gaming

In al treilea rand, materialele folosite sunt de o calitate superioara. Pentru un confort sporit, tapiteria este realizata din materiale textile, placute la atingere si rezistente la freacare. Acestea sunt alese in mod special pentru a ajuta la disiparea caldurii evitandu-se astfel transpiratia.

Pretul de achizitie este unul putin mai piperat, insa investitia este cat se poate de necesara pentru confortul utilizatorilor. Cei care nu dispun de un buget mult prea generos, pot cauta diverse promotii la scaune de gaming, in felul acesta pot intra in posesia unui scaun performant la un pret avantajos.