Cei care detin masini personale se pot bucura intotdeauna de drumuri mult mai confortabile si mai placute, decat daca ar alege mijloacele de transport in comun. Autoturismele nu sunt mofturi, ci necesitati, cu ajutorul carora viata poate deveni mai usoara. De exemplu, mp3 player auto reprezinta un obiect cu ajutorul caruia atmosfera din timpul mersul sa devina cat mai placuta si mai interesanta pentru toti pasagerii. Alegerea celui mai bun model poate fi, insa dificila, intrucat pe piata exista extrem de multe modele. Citind randurile urmatoare, soferii pot descoperi care sunt principalele aspecte la care sa fie atenti atunci cand cauta mp3 playere.

Dimensiunea unui mp3 player auto 

Pentru inceput, conducatorii auto trebuie sa se asigure ca achizitioneaza radio MP3 auto in functie de spatiul disponibil in masinile personale. Ei trebuie sa fie atenti la inaltime, dar si la lungime, pentru a putea monta dispozitivul foarte usor. De exemplu, detaliile pot fi luate din cartea tehnica a masinii. Important de stiut este ca cele mai multe dintre MP3 playere au aceeasi lungime, respectiv de 18 cm (7inch), iar cand vine vorba despre inaltime, exista 2 variante standard: cea de 5 centimetri si cea de 10 centimetri.

Amplficare si egalizatoare

Alte 2 elemente foarte importante pentru alegerea celor mai bune MP3 playere sunt legate de amplificare si egalizatoare. Variantele conventionale sunt recomandate pentru soferii care nu tin neaparat sa asculte muzica tare in masina, iar sistemele personalizate sunt ideale pentru conducatorii

Functii interesante

Cei care nu se multumesc sa achizitioneze MP3 playere simple, trebuie sa fie atenti la functii. Printre cele mai deosebite functii cu care pot fi prevazute dispozitivele se numara butoanele illuminate, functia de scanare automata, functia de memorie, dar si conexiunea la iPod ori iPhone. Mai mult, exista si dispozitive care pot fi folosite cu ajutorul telecomenzilor, pentru o utilizare mai simpla.

Culoare

Nu in ultimul rand, soferii isi pot alege MP3 playerele si in functie de culoare. In magazine exista suficiente variante pentru a satisfice nevoile tuturor conducatorilor auto, indiferent daca acestia vor dispozitive negre, argintii sau colorate.