Daca parul dumneavoastra este scurt, o discutie despre aplicarea extensiilor este intotdeauna binevenita. Chiar daca aplicarea pe par scurt este mai putin simpla, un tehnician bun va sti sa gestioneze situatia astfel incat rezultatul sa fie unul uimitor. Cel putin membrii echipei Joya Salon din Bucuresti au multa experienta practica in ceea ce priveste procedura de aplicare de extensii de par!

Pentru un aspect reusit in cazul extensiilor aplicate pe par scurt, este foarte important sa alegeti extensii de greutate si volum potrivit tipului de par avut. Recomandarea este ca doamnele cu par scurt, in special cele cu tunsori indraznete, sa aleaga seturi de extensii mai grele, adica cele cu mai multe fire de par. Pentru a face ca trecerea dintre par natural si extensie sa fie nedetectabila, este nevoie de mai mult volum.

In cazul aplicarii extensiilor pe par scurt, ceea ce se observa cel mai evident sunt marginile scurte ale parului natural, situatie care nu este deloc estetica, ci dimpotriva. Din acest motiv veti avea nevoie de un specialist care sa execute aplicarea, deoarece in incercarea de a le aplica la domiciliu, s-ar putea sa dati gres.

O modalitate excelenta de a pacali ochiul si de a eficientiza aspectul parului pe care s-au aplicat extensii, este adaugarea de dimensiune si volum aspectului general prin doua culori diferite, in functie de culoarea parului natural. De exemplu, puteti alege nuanta maro-ciocolata si culoarea castanie. In acest fel veti putea obtine o trecere progresiva de la o nuanta la alta.

Chiar si extensiile aplicate pe par scurt pot fi ondulate sau incretite. Acesta este un truc bun indiferent daca este vorba de extensii aplicate pe par lung sau scurt. Volumul obtinut prin ondularea parului este perfect pentru a ascunde imbinarea parului natural cu cel artificial.

Aplicare de gene fir cu fir | aplicare de extensii de par | aplicare a extensiilor | joyasalon.ro

aplicare de gene fir cu fir

La Joya Salon veti gasi persoane competente in a va oferi servicii de calitate in acest sens. Asta nu e tot! Nu doar aspectul parului poate fi imbunatatit prin extensii, ci si genele. Asadar, daca doriti sa programati o sedinta de aplicare de gene fir cu fir, tot la Joya Salon veti putea experimenta servicii profesionale de calitate. Informatii si sfaturi suplimentare puteti gasi pe site-ul joyasalon.ro!