Un pat tapitat ofera dormitorului un plus de eleganta. Nu numai ca patul cu tapiterie arata impunator, ci ofera si o serie de avantaje distinctive. Patul cu tapiterie ridica complet clasa, atitudinea si atractia spatiului dormitorului.

Exista un numar mare de stiluri si soiuri disponibile astazi, asa ca selectarea unuia poate fi o sarcina dificila. Unele sunt extrem de glamour; altele au un stil clasic. Pentru analizarea mai multor modele, cei interesati de achizitionarea unui pat tapitat pot vizita site-ul CasaEduard.ro.

Operatiunea ce presupune achizitionarea de paturi pentru dormitor poate fi destul de dificila, deoarece gama este destul de variata, cuprinzand multe modele si culori. Totul depinde de preferintele doritorilor si de nevoile acestora.

Avantajele unui pat tapitat

Exista o serie de avantaje ale instalarii paturilor tapitate, deoarece acestea presupun un stil elegant si un design frumos, care reimprospateaza aura camerei. Mai mult, acestea sunt usor de mutat si mentin decorul dormitorului. Mai jos sunt mentionate principalele avantaje ale patului tapitat.

Ar trebui sa fie de la sine inteles ca unul dintre avantajele centrale care vine cu o tablie tapitata este confortul adaugat. Salteaua si pernele clasice ofera un extra confort, in combinatie cu un pat tapitat.

In ceea ce priveste curatarea lui se poate spune faptul ca intretinerea lui este foarte simpla. Patul tapitat poate fi curatat cu usurinta daca se opteaza pentru un aspirator sau o carpa uscata. Acest lucru va ajuta ca aceasta piesa de mobilier sa fie pastrata pentru o lunga perioada de timp.

Paturi pentru dormitor | Pat tapitat | CasaEduard.ro

pat tapitat

Se poate elimina cu usurinta tablia in fiecare saptamana si curatandu-se in intregime, astfel rezistand mai mult decat paturile obisnuite.Tabla tapitata a patului ajuta, de asemenea, la protejarea peretelui din spatele patului. Daca se ramane fara o tablie a patului, tapetul sau vopseaua vor fi frecate de perne.

Tabliile tapitate pot fi facute destul de mari si acopera intregul perete din spatele lor pentru a oferi o protectie completa. Nimic nu poate lovi sau freca peretele din spate. Exista o gama de stiluri ce pot fi adoptate de tabliile patului. Exista aspecte moderne sau mai traditionale. Asadar se poate alege dintr-o varietate de modele, in functie de stilul fiecaruia.