Persoanele care se pregatesc sa plece in Grecia, pentru a-si petrece concediul sau un city break trebuie sa ia in calcul varianta folosirii serviciilor de parcare langa aeroport Park4Fly in vederea lasarii masinii proprietate personala in cele mai sigure conditii pana se intorc de pe meleagurile insoritei Grecii. Grecia este o destinatie ce atrage anual zeci de milioane de turisti, iar romanii isi petrec, din ce in ce mai mult vacantele in acele locuri.

Atena- leaganul civilizatiei elene spre care pornesc romanii care isi lasa cu incredere masina in parcare langa aeroport Park4Fly

Atena este orasul catre care isi indreapta atentia foarte multi turisti. Capitala Greciei este un oras cu o istorie foarte bogata si are numeroase obiective turistice cunoscute in intreaga lume, printre care Acropolele, Parthenonul, portul Pireu, gradinile publice, cluburi si restaurante, piete, bazarul Monastiraki unde se pot negocia la sange preturile produselor cu vanzatorii.

Atena este un centru economic al tarii, un oras viu, cu temperaturi pozitive chiar si pe perioada iernii. Reprezentantii Park4Fly.ro sugereaza persoanelor care merg intr-un city break in Atena sa scape de grija sigurantei masinii personale si sa isi lase autoturismul pe maini bune.

Parga – paradisul necunoscut al Greciei

Din ce in ce mai multi clienti ai serviciilor de parcare termen lung langa aeroport Bucuresti aleg sa mearga in regiunea Epir, in N-V Greciei, o destinatie nu foarte cunoscuta, dar o adevarata oaza paradisiaca cu o priveliste superba.

Parcare termen lung langa aeroport Bucuresti | Parcare langa aeroport Park4Fly | Park4Fly.ro

parcare langa aeroport Park4Fly

Casele colorate, destinatia romantica, posibilitatea de a face scufundari in pestera Afroditei, posibilitatea de a vizita castelul venetian din Praga si de a face bai de soare pe plajele Valtos si Lichnos rerpezinta motive importante pentru a vizita si aceasta parte a Greciei.

Cea mai cunoscuta insula greaca – Lefkada

Una dintre cele mai cunoscute insule Grecesti este Lefkada, care se afla in Marea Ionica si este legata de Grecia Continentala printr-un pod si un dig rutier, ceea ce face posibil accesul cu feribotul. Fiind o insula muntoasa, cele mai multe plaje sunt flancate de stanci abrupte. Lefkada ofera pe langa bronzul frumos, peisajele superbe si experiente de povestit rudelor.