Tipuri de camioane de tractare si remorcare

Masinile se strica exact atunci cand va asteptati cel mai putin. Indiferent daca se intampla in parcare, pe sosea sau in garaj, vine un moment in care trebuie sa apelati la serviciile unei companii de tractari auto pentru a va ajuta in transportarea vehiculului pana la un service auto. exista mai multe vehicule proiectate pentru tractare. Fiecare dintre acestea sunt utilizate in scopuri diferite si ofera un set specific de avantaje.

Camionul cu platforma este unul dintre cele mai comune si utilizate vehicule pentru remorcare si tractare. Un astfel de camion are, de fapt, o platforma lunga si plata pe care va fi asezata masina ce urmeaza a fi transportata. Principiile hidraulice sunt utilizate pentru a ridica si cobari platforma, ceea ce face un astfel de vehicul usor de utilizat. Dincolo de toate beneficiile, camionul cu platforma este una dintre cele mai sigure modalitati de a remorca si transporta vehicule.

Mai exista camioanele integrate de remorcare. Acestea sunt utilizate pentru interventia in cazul autovehiculelor grele, deoarece sunt mai complexe si au mai multe functii. Astfel de camioane sunt utilizate pentru transportul altor platforme sau autobuze. Un camion de acest tip are axe suplimentare pentru o stabilitate si rezistenta suplimentara.

Camioanele cu carlig sunt utilizate pentru tractarea tuturor tipurilor de vehicule. Aceste camioane au fost utilizate pe scara larga in trecut, dar acum nu se mai folosesc asa de mult. Folosind carligul de tractare, vehiculul tractat nu este in siguranta deplina, asa cum se intampla la utilizarea platformei, motiv pentru care sunt tot mai putini oameni care aleg acest tip de tractare.

Partea buna in cazul companiilor de tractari auto este aceea ca in functie de problema specificata, echipa de interventie va decide cu ce tip de masina vor porni la drum. Desigur, si clientul poate solicita un anumit tip de camion.

Tractari masini in Bucuresti | tractari auto | alotractari.ro

tractari masini in Bucuresti

Alo Tractari ofera servicii de asistenta rutiera si tractari masini in Bucuresti, iar echipele mobile sunt capabile sa se ocupe de orice problema apare pe drum, raspunzand corespunzator fiecarei nevoi. Nu trebuie decat sa accesati alotractari.ro si sa notati numerele in agenda telefonului. Cand apare o problema, doar apelati si o echipa specializata va porni inspre locul in care va aflati!