Inchirierea auto – o solutie pentru momentele in care bateria masinii nu mai functioneaza

Bateria auto, ca majoritatea lucrurilor, nu rezista pentru totdeauna, la un moment dat fiind nevoie de inlocuire. An de an, problemele cu bateriile auto sunt o problema, mai ales cand incepe sa se raceasca afara. O baterie care nu mai genereaza curent, este intotdeauna un inconvenient, poate compromite siguranta devenind chiar periculoasa.

Adesea, motivul pentru care o baterie de masina se defecteaza este pentru ca este prea veche si nu mai corespunde sarcinii pentru care a fost proiectata. Din pacate, pornirea cu ajutorul altei baterii sau incarcarea continua nu vor rezolva problema. Durata de viata a unei baterii de masina este, de obicei, intre 3 si 5 ani, atunci cand este ingrijita in mod corespunzator, dar chiar si acest lucru depinde de mai mult factori importanti.

O baterie se va descarca daca nu este utilizata in mod regulat sau daca masina este folosita doar la calatorii scurte si bateria nu are timp sa se incarce corect. Acest lucru duce la o intarire a placilor de plumb din baterie, ceea ce afecteaza capacitatea sa de a se mentine incarcata. Intrucat bateria auto functioneaza pe baza de reactie chimica, temperatura si umiditatea mediului pot juca un rol crucial in performanta acesteia. O baterie functioneaza la eficienta maxima la o temperatura de 26, maxim 30 de grade Celsius. Temperaturile mai mari accelereaza coroziunea interna in celulele bateriei, ceea ce ii reduce durata de viata. In schimb, temperaturile mai reci inhiba capacitatea acesteiea de a furniza suficienta putere pentru pornirea si rularea unui vehicul.

In cazul in care bateria masinii dumneavoastra va face probleme si nu aveti timp sa va ocupati de acest aspect, o solutie pentru a putea pleca la drum este sa inchiriati o masina. Compania WLC Craiova rent a car, ofera clientilor posibilitatea de a alege dintr-o multime de variante de masini. Avantajul este ca toate acestea sunt atent verificate inainte de fiecare inchiriere, asa ca slabe sunt sansele sa aveti parte de o masina care se defecteaza.

Rent a car in aeroport Craiova | Craiova rent a car | craiovarentacar.ro

Craiova rent a car

De asemenea, puteti solicita serviciul de rent a car in aeroport Craiova daca va grabiti sa ajungeti in alt loc intr-un timp scurt. Cu siguranta, bateria nu va va face probleme si nu veti ramane in pana de combustibil sau alte mici inconveniente care pot aparea in cazul unei masini ce nu a fost pornita de mult timp. Pentru rezervari sau informatii suplimentare, accesati craiovarentacar.ro!