Starea de urgenta care a avut loc in timpul pandemiei a determinat inchiderea scolilor, din ce in ce mai multi angajati au fost nevoiti sa adopte telemunca, personalul din domeniul HoReCa a fost dat in somaj, oamenii au stat in case si la magazin se iesea numai cu declaratie, ceea ce inseamna ca timpul disponibil sa fie petrecut in casa a fost suficient de mare incat sa permita oamenilor sa citeasca.

Cei care doresc sa isi vanda cartile citite in timpul pandemiei, pot apela cu incredere la anunturile de tipul “cumpar carti pentru anticariat” de la Anticariat Carti. Accesati Anticariat-Carti.com pentru a vizualiza detalii legate de tranzactie!

De ce lecturarea cartilor a fost ocupatia principala a oamenilor de toate varstele in pandemie?

Lecturarea cartilor a reprezentat o ocupatie de baza a celor care, satui de stirile negative de la TV si de faptul ca viata s-a oprit in loc pentru cateva luni, s-au decis sa isi imbogateasca vocabularul, cultura generala si sa se cufunde in lumea cartilor.

Cititul a reprezentat o ocupatie preferata atat de tineri, cat si de adulti, precum si de persoane de varsta a treia, carora le-a fost din ce in ce mai greu sa faca fata sarcinilor zilnice singuri, sa fie nevoiti sa stea in casa fara ca macar sa mearga la cumparaturi.

Cartile citite in perioada pandemiei adunate teancuri si puse in cutii, in saci, sau in diferite alte moduri depozitate pot fi daruite prietenilor, rudelor sau vandute catre un anticariat din Bucuresti, de exemplu Anticariat Carti. Suma de bani de la anticariat se va putea gestiona in mod corespunzator pentru a acoperi unele cheltuieli din acesta perioada.

Cumpar carti pentru anticariat | Anticariat-Carti.com

cumpar carti pentru anticariat

Ce au preferat sa citeasca oamenii in pandemie?

In perioada pandemiei, oamenii au preferat sa citeasca:

  • volume de carti SF care ii duc cu gandul catre alte lumi, catre alte taramuri si care ii ajuta sa isi distraga atentia de la aceasta situatie neplacuta.

  • volume de carti de dragoste, care ii poarta catre taramuri romantice si uita ca nu isi pot trai propria poveste de dragoste din cauza distantei impuse de pandemie;

  • volumele de carti de specialitate, de medicina, care ii ajuta pe oameni sa inteleaga cum este afectat organismul de virusi si cum se pot proteja in acest sens.