Fie ca este vorba de inceputul primaverii sau de anotimpurile care vor urma, nuantele vedeta de colorare a parului sunt variate si vor schimba radical infatisarea unei femei. Inainte de a opta pentru una dintre culorile in trend, doamnele si domnisoarele ar trebui sa ceara sfatul specialistilor pentru a stabili daca se potriveste tenului sau tunsorii.

Care sunt nuantele vedeta in 2020?

In acest an exista multe tendinte de colorare a parului care vin in completarea schimbarii look-ului, fie ca se va opta pentru o culoarea indrazneata sau poate ceva mult mai sobru.

  • Roscatul portocaliu

Rosul este de obicei culoarea toamnei, insa cu siguranta toate nuantele vedeta vor fi in lumina reflectoarelor si in restul anotimpurilor. Femeile cu tenul deschis pot opta pentru un rosu aprins si patrunzator in timp ce doamnele cu tenul masliniu se pot orienta catre un rosu cupru sau mahon.

  • Rosul- ciresiu

Culoarea ciresului pare sa fie una dintre cele mai moderne, aceasta va permite conturarea unui look romantic. Chiar daca multor doamne si domnisoare li se pare o alegere greu de asumat, nuanta se potriveste de fapt pentru toate tipurile de piele, dar si pentru toate culorile ochilor.

  • Ciocolatiul

Dulce, cald si foarte magulitor pentru toate culorile pielii, ciocolata este un adevarat must-have pentru sezonul de toamna. Vazut pe marile podiumuri, el este din nou in trend in acest an. Daca doamnele vor alege aceasta culoare cu reflectii sclipitoare, cu siguranta parul lor va arata perfect in orice moment si cu orice ocazie.

  • Rozul pastel

Deoarece pastelul este adesea asociat cu vara, nuntele de roz, argintiu sau cele cu reflexii de gri sunt de asemenea prezente in tendintele din acest an.

  • Caramelul

Pentru a da stralucirea parului in aceasta an, caramelul reprezinta o alegere inspirata mai ales pentru persoanele cu tenul inchis. Este recomandat ca atunci cand parul este in nuanta caramelului sa se opteze si pentru o tunsoare in scari iar daca se vor insera si cateva suvite in diverse tonuri, look-ul va fi unul de exceptie!

  • Blondul platinat

Aceasta culoare ramane in centrul atentiei si in acest an datorita faptului ca este o culoare feminina si senzuala. Doamnele si domnisoarele trebuie sa stie ca in acest an se va purta inclusiv blondul cu radacini negre putin expuse.