Copiii au resurse interminabile de imaginatie si creativitate care trebuie sa fie antrenate inca de la o varsta frageda, pentru a se dezvolta in parametri optimi. Astfel, cartile nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din aceasta perioada, in care cel mic are nevoie sa descopere cat mai multe informatii care sa ii potoleasca setea de cunoastere sau care sa i-o aprofundeze.

Din fericire, anticariatul Printre Carti sta la dispozitia parintilor cu o multime de variante captivante, care sa le puna la incercare atentia si creativitatea celor mici. Principalele categorii care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca micutului sunt amintite in cele ce urmeaza.

  1. Carti fantastice cu povesti

Povestile ii ajuta pe micuti sa isi exploreze imaginatia la cote maxime, dezvoltand, implicit, capacitatea de a crea ei, pe cont propriu, propriile povesti. De asemenea, pot crea finaluri diferite pentru povestile citite conform propriilor preferinte. Conform studiilor efectuate de specialisti, cu cat parintii isi introduc copilasii tot mai rapid in lumea cartilor, cu atat acestia au sanse mai mari sa isi dezvolte empatia cand ajung la maturitate. Din fericire, anticariatele ofera tuturor cumparatorilor posibilitatea de a intra in posesia unor carti second hand la preturi foarte mici.

  1. Carti cu diverse activitati

Copiilor le plac jocurile, nu este o surpriza pentru nimeni. De fapt, exista cercetari care confirma ca jocurile au capacitatea de a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte capacitatea de a face fata situatiilor imprevizibile. PrintreCarti.ro cuprinde in oferta sa o multime de produse care sunt de un real ajutor pentru copilasi si pentru dezvoltarea armonioasa a acestora.

Anticariat Printre Carti | carti second hand | PrintreCarti.ro

Anticariat Printre Carti

  1. Carti interactive

Pentru dezvoltarea abilitatilor sociale, copilasii trebuie fie sa se joace jocuri interactive, fie ca lectureze carti interactive. Acestea cuprind cerinte si teme de gandire care ii determina sa isi antreneze capacitatea de a vorbi si de a solutiona problemele.

Pe langa acestea, mai exista si alte carti pe care parintii le pot cumpara pentru cei mici, cum ar fi cele de colorat sau chiar enciclopediile, care sunt surse sigure de informare. Dezvoltarea adecvata a celor mici trebuie sa se afle printre prioritatile parintilor.