Orice proprietar al unui autoturism care doreste sa o vanda la un pret bun, care doreste sa obtina un pret corect pentru masina pe care a intretinut-o atat de bine in timpul utilizarii trebuie sa apeleze la serviciile de detailing auto in Bucuresti. Sub aceasta denumire se ascunde de fapt procedura de curatare auto realizata cu ajutorul unor echipamente speciale si a unor substante personalizate pentru fiecare tip de material folosit la constructia masinii. Desi in aparenta masina poate parea curata atat la exterior, cat si la interior, exista elemente de cosmetica auto ce tin de curatarea in profunzime si de obtinerea unui pret mai bun la vanzare.

Ce presupun serviciile de detailing auto in Bucuresti realizate in mod corect?

Procedura de detailing auto este mult mai complexa decat un simplu curatat tapiterie auto. Aceste servicii implica un efort mult mai mare decat o curatare superficiala, de dragul aspectului. Operatiunea este realizata de personal specializat de la CuratamPeLoc.ro care a trecut printr-un proces de invatare si cunoaste materialele folosite in constructia interiorului si exteriorului masinii.

Procedeul de detailing auto presupune din partea clientului colectarea lucrurilor din masina intr-un sac, aspirarea interioara in detaliu, curatarea si dezinfectarea tapiteriei textile sau din piele, hidratarea tapiteriei din piele si aplicarea unui tratament special in acest sens, precum si curatarea tuturor covoraselor si mochetelor din masina prin procedeul de injectie extractie.

In alta ordine de idei, in cadrul acestor servicii se va asigura si curatarea plafonului si stalpilor, curatarea centurilor de siguranta, a tetierelor si cotierelor, curatarea fetelor usilor si plansei de bord, curatarea portbagajului si a materialelor plastice.

Detailing auto in Bucuresti | Curatat tapiterie auto | CuratamPeLoc.ro

detailing auto in Bucuresti

La cerere, clientii pot beneficia si de igienizarea instalatiei de climatizare pentru a distruge toate bacteriile care genereaza mirosul urat si care sunt depuse pe conductele instalatiei de climatizare. Aceasta igienizare poate fi efectuata in acelasi tip cu schimbarea filtrului de polen.

Neglijarea curateniei din interiorul masinii nu numai ca ii poate scadea pretul de vanzare, ci poate avea si efecte nocive pe termen lung. Insa, chiar si cei mai rigurosi dintre proprietari care se ocupa in mod regulat de curatenie nu pot obtine rezultatele unui detailing interior, iar aceste servicii ii pot ajuta nu numai sa indeparteze praful si microbii din zonele care nu sunt accesibile in mod normal, ci si sa prelungeasca durata de viata a materialelor si sa pastreze o valoare ridicata a masinii.