Cei ce doresc sa achizitioneze un laptop ieftin, pot apela la It-Sh, un magazin cu dispozitive second-hand foarte calitative, la preturi accesibile pentru toata lumea. Multe companii aleg sa achizitioneze pe langa laptop-uri si calculatoare sh de la acest magazin deoarece sunt performante si au o functionalitate buna.

Calculatoarele si laptop-urile noi sunt destul de scumpe, asa ca optarea pentru achizitionarea lor in format second-hand este o idee foarte inteligenta. Se vor economisi foarte multi bani. Pe site-ul www.it-sh.ro clientii interesati de achizitionarea unor astfel de dispozitive pot analiza toate ofertele.

Modele de laptop ieftin de la It-Sh

  • Cel mai ieftin laptop de la It-Sh este cel de la Dell Latitude E6320, la pretul de 751 de lei. Este un laptop bun, des achizitionat de clienti. Tipul sau de procesor este Intel Core i5-2520M, cu urmatoarele specificatii CPU: 2.50GHz, 3MB Cache.

Capacitatea memoriei RAM este de 4 GB, de tipul DDR3, iar cea a hard disk-ului este de 250 GB, cu o interfata S-ATA. Tipul de unitate optica este DVD-RW. Laptop-ul nu prezinta webcam.

  • Un alt model este cel de la Lenovo ThinkPad L512, la pretul de 767 de lei. Tipul de ecran este LED backlight, cu o dimensiune de 15.6 inch si cu o rezolutie de 1366×768. Tipul de procesor este Intel Core i5-520M si are urmatoarele specificatii CPU: 2.4GHz, 3 MB Cache. In ceea ce priveste capacitatea de memorie, aceasta este de 4 GB.

Calculatoare sh | Laptop ieftin | It-Sh.ro

calculatoare sh

Tipul de memorie este DDR3. Capacitatea hard disk-ului este de 320 GB si are o interfata de tipul S-ATA. Placa video este integrata. Laptop-ul poate fi conectat cu usurinta la wi-fi, bluetooth si ethernet. Tastatura este de tipul Layout FR modificata in QWERTY, iar bateria acestuia tine mai mult de o ora.

  • Al treilea tip de laptop ieftin este unul tot de la Dell, la pretul de 824 de lei. Tipul de ecran este LED backlight si are o rezolutie de 1366×768. In ceea ce priveste dimensiunea ecranului, aceasta este de 13.3 inch. Tipul de procesor este Intel Core i5-2540M. Capacitatea memoriei RAM este de 4 GB, iar cea a hard disk-ului este de 128 GB SSD.