Alegerea unei haine de blana naturala nu este atat de simpla precum pare la prima vedere. Exista o mare varietate de haine de blana din care femeile pot alege, de aceea decizia devine foarte dificila si nu tine numai de pret, ci si de alte criterii si caracteristici.

Haine blana naturala nurca vs. vizon

Haina de blana de nurca si de vizon este poate cea mai pretentioasa si mai luxoasa dintre toate, de aceea nu se poarta decat la ocazii speciale, atat de catre femeile din inalta societate sau care au un statut special, cat si de catre femeile care iubesc luxul si tot ce implica acesta.

Haina de blana de nurca sau de vizon este potrivita femeilor cu un simt estetic deosebit si cu o garderoba care sa permita purtarea acesteia, cu alte articole elegante .

Blana de nurca sau de vizon se poarta de catre femeile cu varsta 40+, sigure pe sine, cu un stil bine definit din punct de vedere vestimentar si o personalitate puternica.

Cele mai cautate optiuni de haine de blana sunt cele din vizon si de nurca, fiind foarte moi si luxoase, cu parul lung sau scurt, foarte placuta la atingere si o alegere populara in ciuda costurilor mari, fiind disponibila pe gri, maro sau negru, rezistenta in timp si cu un aspect clasic impresionant.

Haina din blana de iepure

Haina de blana de iepure este cu adevarat deosebita in randul blanurilor naturale. Haina de blana naturala de iepure este foarte versatila, eleganta, cu o utilitate greu de egalat, care ofera un confort termic impresionant.

Haine de blana naturala | Haine de blana | CarolinaDesign.ro

haine de blana naturala

Aceasta poate fi purtata mai multe decenii, poate fi restilizata, reparata si purtata chiar si de a doua generatie. Totodata, este extrem de moale si de delicata, folosita inclusiv la fabricarea caciulilor si manusilor, avand avantajul ca se potriveste purtatoarelor inca din anii adolescentei.

Conform CarolinaDesign.ro, haina de blana de iepure este de lungime medie si se gaseste intr-o mare varietate de culori neutre, inclusiv gri, alb si maro si ofera multa caldura. Aspectul hainei de blana de iepure este foarte texturat, rasa de iepuri Rex fiind cea mai populara optiune in acest sens.