Cea mai noua solutie in domeniul proteticii – proteza pe implant

In cazul edentatiei totale, situatie in care pacientii nu au alta solutie decat o proteza totala, medicii stomatologi recurg la aceasta metoda disponibila in domeniul proteticii pentru ca pacientii sa poata din nou sa manance, sa zambeasca si sa vorbeasca cu incredere.

Din pacate, de cele mai multe ori, proteza totala pune probleme pacientilor si ii constrange pe acestia sa vorbeasca mai putin, din cauza ca proteza uneori ii determina sa pronunte gresit anumite sunete, sa manance numai alimente moi si sa rada cu teama ca isi vor pierde proteza. Din fericire, exista si altfel de proteze dentare in sector 2, la Elveto Dent, adaptate la nevoile pacientilor mai tineri sau varstnici. Clinica dentara Elveto Dent tine pasul cu noile descoperiri in domeniul stomatologiei si le ofera pacientilor proteze medicale pe implant.

Ce avantaje aduce proteza pe implant?

Specialistii elveto-dent.ro recomanda proteza pe implant pacientilor care nu pot musca fara teama cu proteza lor veche, care s-au saturat de gustul pastelor adezive si care vor sa stea fara grija ca isi vor pierde dintii atunci cand tusesc, rad sau chiar cand vorbesc. Pentru maxilar, se poate fixa o proteza cu patru implanturi, iar pacientii care vor sa scape de proteza veche o pot face. Specialistii vor crea o noua proteza care sa se sprijine pe cele patru implanturi, fara cerul gurii. Astfel, devine mult mai comoda si mai usor de folosit, pacientul poate sa manance, sa simta gustul alimentelor si sa vorbeasca fara impedimente.

Proteze dentare in sector 2 | clinica dentara Elveto Dent | elveto-dent.ro

proteze dentare in sector 2

Din fericire, proteza pe implanturi se comporta exact ca si o lucrare fixa. Intretinerea protezei pe implant este ieftina, iar un alt mare avantaj este acela ca nu exista riscuri. Lucrarile protetice sprijinite pe implanturi dentare ofera o eficienta masticatorie de peste 70%, se sprijina in sistemele speciale pe implanturi si nu necesita ajustare sau intretinere periodica. Din fericire, aceasta metoda moderna de acoperire a golurilor din cavitatea bucala este foarte apreciata atat de pacienti varstnici, cat si de cei tineri care, dintr-un motiv sau altul au ramas fara dinti.