Datorita modului in care tehnologia a evoluat, oamenii au astazi la dispozitie o gama larga de tratamente pentru care pot opta atunci cand au nevoie sa isi completeze golurile din cavitatea bucala. Dantura joaca un rol esential in ceea ce priveste masticatia, dar si aspectul fizic, motiv pentru care adultii nu trebuie sa ezite inainte de a-si pune un implant dentar in Bucuresti. Aceasta solutie este una practica si eficienta, care poate rezista fara probleme peste timp si care contribuie la obtinerea unui zambet perfect!

Implant dentar in Bucuresti: definitie

Din punct de vedere medical, implanturile dentare sunt dispozitive realizate in general dintr-o combinatie de titan si alte aliaje, care se introduce in os si care au rolul de a inlocui unul sau mai multi dinti. Mai exact, implanturile tin loc de radacini, urmand ca peste ele sa fie construite coroanele dentare definitive.

Cine isi poate pune implanturi?

Un alt lucru extrem de important, pe care oamenii trebuie sa il stie despre implanturi este acela ca trebuie sa indeplineasca cel putin cateva conditii minime pentru a putea beneficia de astfel de tratamente. De exemplu, este important ca starea lor de sanatate sa fie una buna, sa nu urmeze in paralel alte tipuri de tratamente, care impun administrarea unor medicamente specific. In acelasi timp, viitorii pacienti mai trebuie sa ia in considerare si faptul ca implanturile pot fi puse cu precadere doar la cei al caror proces de crestere a dintilor naturali s-a incheiat.

Implant dentar in Bucuresti | Elveto-Dent.ro

implant dentar in Bucuresti

Cat timp dureaza aplicarea implanturilor?

Interventiile de implantologie nu sunt dureroase, fiind realizate in cele mai multe dintre cazuri doar sub anestezie locala eficienta. In acest fel, medicii de la Elveto-Dent.ro pot comunica in continuare cu pacientii, fara ca persoanele de pe scaunul din cabinet sa simta durere. Daca este nevoie, in timpul interventiilor se poate spori doza de anestezic: este suficient ca pacientii sa transmita specialistilor ca incep sa simta durere.

Realizate din materiale de calitate, implanturile pot fi folosite pana la peste 10 ani. Imediat dupa perioada de adaptare, oamenii nici macar nu vor mai sti ca unul dintre dintii lor este artificial!