A opta pentru inchirieri auto ieftine pe termen lung pentru angajati este o practica foarte eficienta la care recurg companiile.

Multe companii pun la dispozitie anumite beneficii angajatilor, precum: un laptop, un smartphone, o masina, abonamente la sali de fitness/ clinici medicale si multe altele asemenea. Fie ca sunt nevoiti sa circule cu masina la serviciu sau nu, ori ca munca prestata implica si deplasarea pe teren, a avea o masina la dispozitie din partea companiei stimuleaza angajatii, iar beneficiile nu vor intarzia sa apara pentru companie.

Inchirieri auto ieftine pentru companii: 3 avantaje

Inchirierea autoturismelor de catre companii este un serviciu ce poate fi accesat pe site-ul Inchirieri-Masini.ro, categoria „inchiriere pe termen lung”. Antreprenorii pot face o simulare de pret prin instrumentul disponibil online specificand numarul de masini si categoria de care au nevoie, perioada de inchiriere si numarul de kilometri aproximativi pe o perioada de o luna. De asemenea, poate specifica tipul de combustibil preferat.

Inchirierea masinilor pe termen lung sau „leasing operational”, este o solutie optima mai ales pentru companiile mici si mijlocii. Inchirierea presupune economii financiare binevenite oricarei companii, in comparatie cu alte forme de finantare, precum imprumuturile bancare.  Antreprenorii pot inchiria din diverse motive:

  • au nevoie temporar de un surplus de flota auto;
  • utilizarea masinii in scopul companiei/ personal;
  • utilizarea masinii de catre un angajat, ca facand parte din pachetul salarial.

Inchirieri masini din aeroport Otopeni | Inchirieri auto ieftine | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri masini din aeroport Otopeni

Economii financiare

Firma de inchirieri masini din aeroport Otopeni WLC pune la dispozitie companiilor o flota auto idiversa. Specialistii sunt de parere ca aceasta este cea mai eficienta optiune pentru antreprenorii care au nevoie de masini .

Costurile sunt acoperite de agentia de inchirieri

Toate costurile RCA, CASCO, pentru reparatii, mentenanta sau anvelope sunt asigurate de compania de inchirieri

Zero riscuri

Antreprenorul nu se confrunta cu riscul ca masina sa se devalorizeze imediat dupa utilizare. La inchiriere nu exista clauze de reziliere anticipata, asa ca masina poate fi returnata fara niciun fel de risc agentiei in cazul in care compania nu mai poate achita.