Pentru atingerea succesului companiilor de comert online, un software retail este ceea ce au nevoie. Conceptul de cumparaturi s-a schimbat de-a lungul anilor, astazi clientii facandu-si cumparaturile intr-un procent de 51% din mediul online. Pentru retaileri, aceasta schimbare i-a adus in mediul online mult mai prezenti, chiar si in ceea ce ii priveste pe producatorii locali. Cu toate astea, specialistii https://attosoft.ro recomanda ca odata cu extinderea companiei pe piata sa aiba loc si personalizarea fiecarei interactiuni.

Software retail – 3 solutii de luat in considerare

Care sunt diferitele solutii de vanzare cu amanuntul ce merita luate in considerare? Cand vine vorba despre diferite solutii de vanzare cu amanuntul disponibile, in timp ce exista o multime ce pot fi amintite, sunt trei elemente de luat in considerare in acest sens.

POS-ul este un element esential al oricarei activitati de vanzare cu amanuntul. Acest aspect se explica prin faptului ca, fara un sistem POS nu poate fi condusa o afacere profitabila. In ceea ce priveste constituirea unui POS fiabil, acesta este o combinatie de hardware si software. Hardware-ul poate fi constituit din: case de marcat, imprimante, scanere pentru coduri de bare. Atunci cand vine vorba despre software, optiunile sunt multiple si difera de la o companie la cealalta. Din fericire, exista o multime de solutii potrivite pentru fiecare, indiferent daca este vorba despre un comerciant mic sau unul popular.

Solutii ERP | Software retail | AttoSoft.ro

solutii ERP

Odata detinut un sistem POS functional iar datele sunt colectate corect, antreprenorii trebuie sa se asigure ca au solutii ERP. Ce este un ERP? Mai simplu spus, ERP este acronimul Enterprise Resource Planning si este descris de specialisti ca fiind pachetul software care integreaza toate datele si procesele unei organizatii. Un astfel de software este conceput pentru a facilita optimizarea proceselor afacerii prin conectarea tuturor departamentelor. Astea inseamna ca, utilizand un ERP, antreprenorul poate obtine o imagine in ansamblu asupra afacerii.

O a treia solutie fundamentala a afacerilor retail este managementul categoriei. Este solutia care aduce profit si creste vanzarile – nefolosirea sa duce la pierderi din partea companiei.