Atunci cand soferii au incercat orice alta solutie de a isi deszapezi masina si nu au reusit, vor avea nevoie sa apeleze la serviciile de tractari auto. Conform AloTractari.ro, exista anumite aspecte de care se poate asigura soferul pentru a evita inzapezirea masinii.

In primul rand, el trebuie sa se asigure ca odata cu venirea iernii, masina dispune de anvelope speciale pentru zapada sau drum inghetat. Atunci cand afara incepe sa ninga, presiunea anvelopelor trebuie verificata, iar daca este nevoie, reglata. Tot atunci, soferul trebuie sa fie pregatit cu o lopata in portbagaj.

Ce este de facut inainte de a apela la firma de tractari auto?

Inainte de a apela la specialisti, daca drumul permite, soferul poate incerca sa curete zapada din fata, de dedesubt si din spatele masinii. El trebuie sa curete o portiune suficient de mare pentru a permite rotilor sa se miste inainte si inapoi cativa metri.

In continuare, se va dezactiva controlul tractiunii. Se va porni masina si se va cobori geamul soferului, oprind orice sursa de muzica ce ar putea distrage atentia. De asemenea, este important ca soferul sa auda foarte clar orice sunet facut de rotile masinii. Daca miscarile inainte si inapoi ale masinii nu arata niciun progres, este nevoie de interventia specialistilor. In caz contrar, situatia ar putea deveni periculoasa pentru sofer si pasageri.

Tot ce trebuie sa stii atunci cand ai nevoie de tractarea masinii iarna

O companie de tractari masini din Bucuresti si restul tarii poate fi ajutorul de nadejde al oricarui sofer aflat in dificultate. Este solutia optima atunci cand masina aflata pe carosabil nu mai functioneaza si necesita transportul la un service autorizat.

Tractari auto | Tractari masini din Bucuresti | AloTractari.ro

tractari masini din Bucuresti

Specialistii in tractari pot fi contactati telefonic, urmand ca cel mai apropiat reprezentant sa se deplaseze in scurt timp la locul stabilit. Prea mult timp petrecut pe carosabil cu o masina care nu functioneaza poate deveni un real pericol pentru sofer si pasageri, asa ca apelul trebuie efectuat cat mai repede cu putinta.

In urma apelului, o echipa va ajunge la fata locului si va identifica problema. In continuare, ei vor face soferului cele mai bune recomandari privind reparatia si vor transporta masina la unul dintre service-urile partenere, ori la unul ales de client.