Persoanele in cautare de clinici care se ocupa de urgente stomatologice in Bucuresti, la TwinDent iau adesea cu asalt motoarele de cautare online, desi nu intotdeauna problema de care sufera este considerata o urgenta.

Aceasta situatie ar putea fi evitata daca oamenii ar sti clar ce probleme necesita o vizita de urgenta la dentist. In acest fel, vor putea sa gestioneze situatia mult mai bine si cu mai mult calm.

Ce urgente stomatologice impun vizita la dentist

Pentru ca cei care au o problema dentara sa poata evalua situatia si sa stabileasca daca au sau nu o urgenta, trebuie sa isi puna urmatoarele intrebari:

  • Cat de puternica este durerea? Durerea severa poate semnala o urgenta.

  • Este vorba despre un dinte care a cazut? Tratamentul rapid poate salva un dinte intr-o asemenea situatie.

  • Este vorba despre un dinte care se misca? Adultii nu ar trebui sa aiba dinti care se misca, motiv pentru care trebuie sa se prezinte de urgenta la stomatolog daca se afla in aceasta situatie.

  • Este vorba despre o infectie? O infectie bucala grava sau un abces sunt situatii de urgenta, deoarece pot pune inclusiv viata in pericol daca tratamentul nu este administrat la timp. Semnele care arata o infectie sunt umflarea gingiilor sau edem la nivelul fetei.

  • Exista sangerari bucale? Sangerarea poate semnala o eventuala urgenta.

In general, este considerata urgenta orice problema dentara care necesita tratament imediat pentru a opri o sangerare, pentru a alina durerile severe si pentru a salva un dinte care poate fi pierdut. Acelasi lucru este valabil si pentru infectiile grave.

Cabinet stomatologic in 13 septembrie | Urgente stomatologice in Bucuresti | TwinDent.ro

urgente stomatologice in Bucuresti

Cum se procedeaza in cazul unei urgente dentare?

In cazul in care o persoana este afectata de una dintre problemele descrise anterior, aceasta ar trebui sa contacteze medicul dentist pentru a ii descrie situatie. Majoritatea clinicilor sunt inchise seara si in weekend, insa urgentele nu tin cont de aceste aspecte, putand sa apara oricand. Medicii de la Twin Dent, un cabinet stomatologic in 13 septembrie, zona apropiata de centrul Bucurestiului, stiu acest lucru. De aceea, clinica este disponibila pentru urgente.

Tot ce trebuie sa faca cei care au nevoie urgenta de tratament este sa contacteze clinica. Toate datele de care au nevoie se afla pe site-ul TwinDent.ro.