Multi turisti aleg sa foloseasca masini de inchiriat din Craiova atunci cand ajung in oras. Fie ca ajung aici cu trenul sau cu avionul, o masina de la CraiovaRentaCar.ro este cel mai confortabil mijloc de transport ce poate fi folosit in oras.

Trenurile de cursa lunga care circula intre Timisoara si Bucuresti se opresc si in Craiova, ceea ce face ca destinatia sa fie una usor accesibila. Orasul s-a modernizat foarte mult in ultimii ani, iar centrul istoric este unul dintre cele mai frumoase locuri potrivite pentru o plimbare relaxanta.

Desi Craiova poate fi vizitata in orice perioada a anului, cel mai potrivit moment din an este in luna iunie, pentru temperaturile placute de afara si posibilitatea de a petrece timp in aer liber.

4 locuri de vizitat in Craiova daca ai optat pentru o masina inchiriata

1. Parcul Nicolae Romanescu

Parcul national din Craiova a fost fondat in perioada anilor 1901-1903 de catre arhitectul francez Edouard Redont. Multumita dimensiunilor sale generoase, este considerat a fi unul dintre cele mai mari parcuri din Europa.

2. Biserica Sf. Dumitru

Cea mai frumoasa biserica din oras este si cea mai bogata in istorie, Biserica Domneasca Sf. Dumitru, a fost construita pe temeliile unei vechi biserici ridicate in secolul al XVI-lea de o familie de boieri. Biserica a fost reconstruita dupa cutremurul din 1838, tinand cont de desenele realizate de arhitectul francez Emile Lecompte de Nouy. Artisti francezi, precum Menipot si Bories au realiza picturi murale in interiorul bisericii, ce pot fi astazi admirate de credinciosi.

3. Fantanile

Turistii care ajung in Craiova nu ar trebui sa rateze fantanile Papova, Obedeanu, Jianu si Purcarului, construite intre anii 1651-1970.

4. Muzeul Olteniei

Pentru a afla cat mai multe informatii despre istoria si traditiile orasului Craiova, este recomandata o vizita la Muzeul Olteniei. Aici exista peste 12.000 de obiecte arheologice impresionante, obiecte din natura sau cele ce tin de etnografie.

Masini de inchiriat din Craiova | rent a car din Craiova | CraiovaRentaCar.ro

masina inchiriata

Toate aceste obiective, dar si multe altele, pot fi vizitate in doar cateva zile apeland la serviciile de rent a car din Craiova. Turistii pot rezerva masina dorita inainte de a ajunge in oras, accesand site-ul companiei.