Din pacate, utilajele folosite de catre companiile specializate in constructii si in alte domenii sunt supuse defectiunilor, iar in acest caz proprietarii au doua optiuni: repararea utilajelor defecte sau inlocuirea cu echipamente noi prin intermediul serviciilor de inchirieri utilaje de constructii.

Ambele variante au argumente pro si contra, pe care proprietarii utilajelor defecte trebuie sa le analizeze foarte bine inainte de a lua o decizie.

Compararea costurilor de reparatie cu cele de inlocuire prin serviciile de inchirieri utilaje de constructii

Factorii de cost cantaresc cel mai mult in decizia reprezentantilor companiilor care au nevoie de utilaje noi si performante pentru domeniul lor de activitate. La prima vedere, serviciile de inchirieri utilaje de constructii pot parea mai costisitoare decat o reparatie. Cu toate acestea, inainte de a alege varianta reparatiei ar trebui sa fie facut un buget, estimandu-se costurile implicate. Sunt situatii in care echipamentele necesita o interventie atat de complexa, cu piese costisitoare, incat este mult mai avantajoasa varianta inlocuirii cu echipamente noi de inchiriat. Pe termen lung, avantajele financiare sunt mult mai mari.

Folosirea serviciilor de inchirieri utilaje de constructii imbunatateste siguranta in operare

Reprezentantii companiilor care au nevoie de inlocuirea unor echipamente de constructii defecte iau in calcul siguranta in operare. Oricat de multe reparatii sunt efectuate la un echipament, acesta se uzeaza in timp, fiind mult mai predispus la defectiuni, la producerea de accidente care pun in pericol siguranta operatorilor.

Inchirieri utilaje de constructii | inchirieri nacele | AdUtilaj.ro

inchirieri utilaje de constructii

Inainte de a lua decizia inlocuirii sau repararii echipamentelor, este important ca utilizatorii sa puna accent pe inspectiile periodice ale echipamentelor utilizate.

Repararea utilajelor mai noi si inlocuirea utilajelor vechi cu dispozitive de inchiriat

Varsta utilajelor joaca un rol important in luarea deciziei de a repara sau de a inlocui echipamentele. In acest sens, specialistii ii sfatuiesc pe utilizatori sa repare numai utilajele in care se mai merita sa investesti si sa nu ezite sa apeleze la servicii de inchirieri nacele, macarale sau alte utilaje atunci cand este necesar. O companie gata sa va ajute in astfel de situatii este AdUtilaj.ro . Pe site veti gasi mai multe detalii despre fiecare serviciu disponibil.