Concurenta tot mai acerba si transformarea digitala prin care trece domeniul comercial ii determina pe antreprenorii din domeniu sa se adapteze la aceste conditii, iar pentru a-si dezvolta afacerea, trebuie sa isi controleze mai bine costurile si sa schimbe modelele de afaceri astfel incat sa faca fata acestor schimbari.

In plus, gestionarea zilnica a activitatilor echipei de angajati, in timp real si tinand cont de fluxurile reale, este un alt proces esential pentru a satisface nevoile afacerii. Drept urmare, un soft de gestiune pentru magazin este capabil sa acopere toate necesitatile afacerii. Acesta este o completare a software-ului de gestionare a fortei de munca, care optimizeaza si planifica programele de lucru.

Care sunt criteriile pentru alegerea unui soft de gestiune pentru magazin?

In general, un software de planificare a activitatii afacerii trebuie sa permita doua procese esentiale: modelarea organizarii punctului de vanzare si efectuarea unor previziuni prin integrarea fluxurilor reale si previzionate.

Obiectivul functionalitati de organizare a punctului de vanzare este de a adapta software-ul la organizatia tinta a punctului de vanzare. Instrumentul trebuie mai intai sa permita structurarea organizatiei in procese, sarcini (prioritare, obligatorii si programate in timp).

Pe de alta parte, operatiunea de previzionare consta in estimarea precisa a timpului necesar pentru o sarcina, luand in considerare fluxurile reale (de exemplu, livrarea produselor, numarul de produse/ambalaje/paleturi livrate, volumele anticipate de promotii, comenzile de produse care urmeaza sa fie pregatite pentru livrare la domiciliu sau pentru drive-through) si fluxurile previzionate de clienti si de articole vandute. In acest caz, implementarea unui soft de distributie este esentiala.

Soft de gestiune pentru magazin | soft de distributie | AttoSoft.ro

Soft de gestiune pentru magazin

Odata cu evolutia noilor tehnologii, este din ce in ce mai important sa existe un software cu un modul capabil sa profite de inteligenta artificiala pentru a imbunatati calitatea previziunilor. La AttoSoft.ro pot fi gasite software-uri adaptate pentru orice domeniu de activitate si care pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarei afaceri.

In concluzie, pentru a putea face concurentei si a putea duce afacerea la un nou nivel, este important ca administrarea acesteia sa se realizeze cu ajutorul unor soft-uri moderne si performante.