Casa Eduard pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de canapele, spre exemplu cele simple, extensibile sau cele sub forma unor coltare pentru living. In ceea ce priveste dimensiunea, se pot gasi piese de mobilier cu 2,3 sau mai multe locuri. Totul depinde de preferintele clientului, dar si de spatiul disponibil din living. Existand atat de multe modele de canapele, achizitionarea celei potrivite nu va fi tocmai usoara. De aceea, pentru a se face cea mai buna alegere este necesar sa se cunoasca avantajele unei canapele clasice, dar si cele ale unui coltar pentru living.

Care sunt avantajele unui coltar pentru living? Dar cele ale unei canapele clasice?

Un coltar pentru living este o piesa de mobilier mult mai eleganta spre deosebire de o canapea clasica. Coltarele maximizeaza de obicei spatiul in care sunt pozitionate si ofera un adevarat confort. Pe site-ul CasaEduard.ro clientii au posibilitatea de a analiza o gama variata de coltare elegante. Se pot gasi sub diferite forme, dimensiuni, materiale si culori. De asemenea, daca nu se gaseste piesa de mobilier potrivita, se poate opta pentru un coltar sau o canapea la comanda.

In ceea ce priveste o canapea clasica, aceasta este des achizitionata de cei care isi doresc o canapea mai practica. Clientii aleg des doua canapele la fel sau o canapea si doua fotolii. O canapea clasica dispune de maxim 3 locuri, motiv pentru care alegerea a doua fotolii este chiar importanta.

Coltare living | canapea la comanda | CasaEduard.ro

coltare living

Multi oameni merg pe ideea ca se opteaza pentru un coltar daca livingul este spatios. Se poate achizitiona un coltar si daca livingul nu este atat de mare. Exista coltare si pentru incaperi mai mici. O astfel de piesa de mobilier are o latura mai lunga, care permite proprietarilor sa se intinda si alta mai scurta. In general atunci cand se opteaza pentru un coltar nu mai este nevoie de fotolii, deoarece acesta este destul de spatios. Dintre o canapea si un coltar, multi aleg coltarul, considerandu-se a fi mult mai confortabil.

Alegerea acestor doua piese de mobilier depinde de circumstantele fiecarui proprietar in parte si de dimensiunile spatiului in care se doreste pozitionarea uneia dintre piese.