Persoanele care intentioneaza sa inchirieze o masina in sistem rent a car din Timisoara pot lua in calcul criterii importante, astfel incat sa se asigure ca au facut alegerea potrivita pentru o vacanta, o calatorie de afaceri sau pentru perioade mai incarcate in care este necesara o masina pentru a se deplaseze rapid prin oras atunci cand vehiculul personal s-a defectat.

In functie de tipul de drumuri pe care le vor parcurge, daca vor calatori pe autostrada, pe drumuri nationale si judetene sau doar prin oras, dar si in functie de scopul in care vor folosi masina, pentru calatorii sau deplasari rapide prin oras sau evenimente speciale, se va alege autoturismul potrivit.

Masina pentru oras inchiriata in sistem rent a car din Timisoara

Persoanele care intentioneaza sa aleaga masini de inchiriat din Timisoara pentru a se deplasa exclusiv in oras trebuie sa aleaga un model compact, care nu are un consum mare, ideal pentru orasele aglomerate cum este Timisoara, cu mult trafic pentru care trebuie sa astepte la semafoare. Masinile din clasa hatchback sunt ideale pentru orasele aglomerate, fiind usor de parcat in locuri inguste si in zone cu parcari laterale. Un Ford Fiesta, un Audi A6, un Seat Ibiza sau un Ford Mondeo reprezinta cele mai populare solutii pentru oras.

Rent a car din Timisoara | masini de inchiriat din Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

rent a car din Timisoara

Masina inchiriata pentru calatorii

Pentru a alege masini potrivite pentru calatori lungi, de mai multe zile, un SUV sau un Break se va dovedi ideal. SUV-ul este excelent pentru turistii care parcurg drumuri dificile in conditii imprevizibile, oferind acces facil fara a renunta la confort. In plus, SUV-urile sunt spatioase, astfel incat pasagerii au loc suficient in masina, dar au loc suficient si pentru depozitarea bagajelor. Acestia se pot bucura de calatorie, fiind insotiti de o masina puternica si un portbagaj spatios.

Masina inchiriata pentru evenimente speciale

Pentru evenimentele speciale, masina de inchiriat potrivita este cea care face impresie buna la prima apartitie. De la TimisoaraRentaCar.ro poti inchiria si masini premium pentru evenimete la care doresti sa impresionezi. Pentru ati alege masina potrivita nu ezita sa accesezi site-ul mentionat.