Persoanele care aleg sa foloseasca un cadru ortopedic pe 2 roti trebuie sa se informeze foarte bine in legatura cu acest dispozitiv medical, inainte de a-l cumpara, pentru a se asigura ca va corespunde nevoilor pe care le au. Mai mult, specialistii MagazinulOrtopedic.ro au intocmit o lista cu cele mai importante avantaje de care au parte oaenii care utilizeaza astfel de obiecte, in vederea unei deplasari cat mai facile, indiferent de varsta si de inaltime!

Mobilitate sporita

Pentru inceput, important de mentionat despre cadrele ortopedice cu 2 roti este faptul ca ajuta la obtinerea unei mobilitati crescute pentru cei care au probleme locomotorii. Mai exact, dispozitivele medicale reprezinta puncte de sprijin esentiale, de care au nevoie persoanele ce nu se pot deplasa singure. Principala caracteristica a cadrelor pe roti este aceea ca sunt prevazute cu un gol in partea superioara, gol in care utilizatorii incap perfect si de care se pot folosi pentru a merge.

Cadru ortopedic – usor de folosit

Un alt beneficiu de care oamenii trebuie sa stie inainte de a-si cumpara un cadru ortopedic pe 2 roti este acela ca dispozitivul este simplu de folosit. Toate modelele sunt usor de inteles si de manverat, mai ales in interior, acolo unde utilizatorii au nevoie sa se deplaseze singure pentru nevoile personale, astfel incat sa aiba sentimentul de independenta.

Siguranta sporita

Cadrele medicale pe 2 roti sunt excelente pentru oamenii cu probleme locomotorii, oferindu-le nivelul de siguranta necesar in timpul deplasarii. Cum? Cu ajutorul celor 2 picioare fixe, care sunt perfect complementare celorlalte 2 picioare cu roti.

Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

cadru ortopedic

Mai mult, picioarele fixe ale cadrelor de mers sunt dotate cu tampoane, care sunt antiderapante si care contribuie la cresterea nivelului de protectie al utilizatorilor. Este vorba despre o solutie excelenta mai ales pentru batranii care isi doresc sa ramana activi, indiferent de varsta pe care o au si indiferent de problemele de sanatate pe care le au.

Disponibile intr-o gama larga de modele, cadrele de mers au fost concepute astfel incat sa vina in sprijinul celor care nu se pot deplasa singuri si au nevoie de ajutor. Este esential ca oamenii sa aiba sentimentul de independenta, indiferent de patologiile pe care le au!