Varsta de 18 ani este una dintre cele mai frumoase din viata, dar reprezinta si un prag important, care marceaza inceputul vietii de adult, motiv pentru care trebuie marcat cum se cuvine cu un tort pentru majorat.

In plus, acesta trebuie sa fie la fel de special ca si ocazia pentru care este comandat, astfel ca oamenii trebuie sa aiba o imaginatie foarte bogata sau pot apela la serviciile unor cofetari profesionisti, care sa isi foloseasca maestria pentru a crea decoruri speciale si spectaculoase. O astfel de echipa de profesionisti poate fi gasita la eTorturi.ro, o cofetarie online pentru care gustul si aspectul estetice sunt la fel de importante.

Ce tort pentru majorat este cel mai popular?

Cand vine vorba insa despre preferintele celor care comanda online tortul pentru majorat, de cele mai multe ori, acestia aleg torturile cu o compozitie dulce, dar cu accente de alcool, cum ar fi tortul Foret Noire, Whisky Delight sau Champagne loves chocolate, de la eTorturi.

Tort pentru majorat | Torturi personalizate | eTorturi.ro

torturi personalizate

In schimb, in ceea ce priveste modul in care tortul este decorat, modelele pe care le pot alege sunt nelimitate. Indiferent ca vor sa simbolizeze trecerea la statutul de adult sau vor sa redea una dintre pasiunile sarbatoritului, cei care comanda tortul isi pot pune imaginatia la contributie sau pot apela la consilierea specialistilor, mai ales ca la eTorturi, clinetii pot beneficia de consilierea unor designeri.

Torturile personalizate, cele mai populare

Astfel ca cele mai populare torturi care se comanda de la o cofetarie online sunt torturile personalizate. Faptul ca oamenii isi pot alege de la compozitia de tort preferata pana la modul in care acesta sa fie decorat, inclusiv culoarea, toate acestea sunt avantajele principale pentru care oamenii aleg, de cele mai multe ori, un tort personalizat, in defavoarea unuia deja produs.

In plus, un tort facut la comanda si personalizat este unul proaspat, realizat din ingrediente naturale si de buna calitate.

De aceea, cei care doresc sa isi comande un tort personalizat pentru evenimentul lor special pot alege cu incredere cofetarie online eTorturi, mai ales ca acesta poate fi livrat la adresa indicata.