Masa machiaj cu LED-uri reprezinta un obiect de mobilier foarte important in viata oricarei femei, oferindu-le doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a depozita in mod eficient si corect produsele de machiaj, cat si de a obtine machiajul perfect ori de cate ori ies in oras, pleaca la job sau este necesar sa se preocupe de aspectul fizionomiei acestora.

Lumina naturala vs. lumina data de masa de machiaj cu LED-uri pentru obtinerea machiajului perfect

Cu siguranta lumina naturala este de preferat de catre femeile care isi aplica produse de machiaj. Atunci cand lumina naturala nu este disponibila din diferite cauze de pozitionare a masutei de machiaj sau din cauza ca evenimentul are loc seara sau noaptea, cand lumina naturala a soarelui este inexistenta, o masa machiaj cu lumini se va dovedi extrem de eficienta.

LED-urile permit realizarea unui machiaj corect, fara a accentua in mod gresit anumite linii sau anumite zone ale fetei, spre exemplu zona pometilor din cauza modului in care “cade lumina”. Lumina calda va face ca machiajul sa arate cat mai natural, dar va aduce si un strop de buna dispozitie si de incredere in fortele proprii ale utilizatoarelor. O schema ineficienta de iluminat in baie, spre exemplu, unde majoritatea femeilor isi aplica produsele, poate ingreuna acest ritual.

Lumina LED-urilor va face ca machiajul sa arate perfect atunci cand femeile ies din casa, la lumina naturala.

Lumina potrivita pentru machiaj

Conform specialistilor Mobartis.ro, lumina potrivita pentru machiaj este aceea care ajuta femeile sa isi puna in evidenta calitatile si nu sa le scoata in relief micile defecte si imperfectiuni. La oglinda de make-up a masutei de toaleta sunt indicate becurile care imita lumina de zi sau lumina neutra, astfel incat culorile machiajului sa fie evidentiate in mod pozitiv.

Iluminarea oglinzii masutei de toaleta nu este importanta numai pentru realizarea celui mai bun machiaj, ci si pentru ca ajuta femeile sa gaseasca mai usor produsele cosmetice de care au nevoie si pe care urmeaza sa le aplice.

Masa machiaj cu LED-uri | masa machiaj cu lumini | Mobartis.ro

masa de machiaj cu LED-uri

In ziua de azi, mesele de machiaj combina cu succes designul elegant cu functionalitatea, pentru ca in unele cazuri, oglinda iluminata cu LED este detasabila. LED-urile ofera si un design elegant spatiului in care masuta este amplasata si utilizata indeosebi pe perioada serii.

De la Mobartis.ro pe langa mese de toalete, mai puteti achizitiona si oglinzi cu diferite sisteme de iluminare si cutii de bijuterii pentru o mai buna organizare a acestora.