Se apropie ziua de nastere a copilului? Atunci, tortul ales trebuie sa fie unul special, care sa ii aminteasca micutului multa vreme de placutul eveniment petrecut in familie. Baloanele colorate, muzica sa preferata si confetti sunt doar cateva aspecte care nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din organizarea petrecerii.

Bineinteles, cel mai important lucru care nu trebuie sa fie nicidecum neglijat consta chiar in alegerea unor torturi de copii adecvate pentru petrecere. Principalele aspecte de care parintii trebuie sa tina cont consta in cele mentionate ulterior.

  1. Tematica petrecerii

Copilasii iubesc petrecerile cu tematica specifica, in care se respecta anumite reguli de estetica si anumite elemente de decor. De exemplu, pentru fetite se poate aborda o tema cu printese, in care scaunele si mesele sa fie roz, iar pe suprafata tortului sa fie infatisata eroina favorita a sarbatoritei. Din fericire, parintii isi pot indrepta atentia catre cofetaria online eTorturi, prin intermediul careia pot plasa o comanda foarte simplu.

  1. Ingrediente sanatoase

Pentru ca este o petrecere in cadrul careia participantii sunt in mare parte copilasi, este neaparata nevoie ca ingredientele folosite pentru realizarea tortului sa fie cat mai sanatoase. Din fericire, echipa eTorturi.ro utilizeaza doar ingrediente naturale, pentru ca cei mici sa se infrupte cu incredere din tortul delicios.

  1. Aroma preferata

Parintii mai trebuie sa acorde o atentie sporita si aromei alese pentru realizarea tortului. Indicat ar fi sa se opteze pentru aroma preferata a copilasului, astfel incat sa fie de-a dreptul incantat de pregatirile pentru petrecere.

Torturi de copii | eTorturi.ro

Torturi de copii

  1. Forma potrivita

Specialitii in cofetarie stiu exact cum sa obtina tortul dorit pentru ca cel mic sa ramana fara cuvinte. De exemplu, baieteii s-ar putea sa fie placut surprinsi daca primesc un tort in forma eroului preferat din povesti, din desenele animate sau chiar intr-o forma de masinuta.

Cu alte cuvinte, alegerea tortului potrivit pentru o ocazie atat de speciala poate fi o sarcina de-a dreptul dificila. Din fericire, orice cofetarie online ofera o gama larga de optiuni, care sa fie pe placul chiar si celor mai mofturosi copilasi.