Alegerea unui laptop nu este un lucru simplu, mai ales ca acest dispozitiv IT este achizitionat pentru a fi folosit pe o perioada de cativa ani, nu de cateva luni. Produsele din oferta magazinului online calculator-ieftin.ro din categoria laptopuri refurbished sunt perfect functionale, au un pret avantajos si ofera clientilor alternative la laptopurile foarte costisitoare, noi, din magazinele online sau de specialitate. Din oferta acestui magazin online mai fac parte si calculatoarele second-hand, serverele, monitoarele, imprimantele si multifunctionalele la mana a doua.

Specificatii tehnice pentru un laptop refurbished bun

Clientii care doresc sa isi caute singuri modelul de laptop refurbished ieftin care se potriveste cel mai bine necesitatilor si bugetului o pot face intr-un magazin online. Inainte de a da o cautare, clientii trebuie sa aiba in vedere unele caracteristici ale acestor dispozitive, caracteristici tehnice cu ajutorul carora nu vor da gres cu alegerea facuta.

Prima si cea mai importanta caracteristica este procesorul laptopului, care trebuie sa intre in categoria i3, minim, preferabil un Intel Core i5 sau chiar i7, pentru ca in acest magazin online sunt disponibile si astfel de oferte. Memoria RAM este o alta caracteristica importanta: un minim de 4 GB de RAM este perfect pentru a tine mai multe programe deschise in acelasi timp.

Din punctul de vedere al spatiului de stocare, laptopul trebuie sa aiba minimum 500 GB pentru un HDD si minim 250 GB pentru un SSD. Ecranul trebuie sa aiba o rezolutie suficient de buna pentru necesitatile clientilor. Un model de laptop cu un ecran Full HD se va dovedi ideal!

Nu in ultimul rand, placa video este o caracteristica foarte importanta pentru utilizatorii care folosesc laptopul pentru jocuri, nu pentru activitati comune si care nu consuma foarte multa memorie.

Avantajele unui laptop refurbished

O alternativa perfecta la laptopurile noi si foarte costisitoare o reprezinta laptopurile refurbished, care nu prezinta urme vizibile de utilizare, sunt aproape noi, atat din punct de vedere estetic, cat si functional, sunt verificate de specialisti inainte de a fi puse la vanzare si au o serie de componente schimbate de vanzator, daca a fost cazul.

Laptopuri refurbished, calculatoare second-hand, servere, monitoare, imprimante si multifunctionalele la mana a doua | calculator-ieftin.ro

laptopuri refurbished

O alternativa perfecta la laptopurile foarte scumpe raman cele refurbished, menite sa ofere utilizatorilor o experienta mult mai buna. Laptopurile refurbished reprezinta o investitie foarte buna, atat pentru utilizatorii persoane fizice, cat si pentru persoanele juridice care doresc sa doteze sediul business-ului cu echipamente IT bune.