In pragul sarbatorilor, exista o multime de persoane care isi doresc sa gaseasca diverse modalitati prin care sa se bucure de un venit in plus pe care sa il foloseasca achizitionand cadouri pentru cei dragi. De cele mai multe ori, sezonul rece vine la pachet si cu alte costuri suplimentare, ceea ce inseamna ca este suficient de dificil pentru oricine sa mai puna un banut deoparte.

Din fericire, exista o solutie pe care anticariatele o propun: vanzarea cartilor de acasa. Multi se afla in situatia in care au realizat ca nu mai rezoneaza cu anumite carti din biblioteca, motiv pentru care oricum voiau sa gaseasca o modalitate prin care sa scape de acestea. Acum, prin intermediul anunturilor de tipul „cumpar carti la kg” postate pe internet, toti proprietarii de carti au posibilitatea de a-si vinde produsele fara sa depuna niciun efort.

3 aspecte de care sa se tina cont in vanzarea cartilor catre anticariate

  1. Starea cartii

In cazul in care cartea sau cartile care se doresc a fi vandute se afla intr-o stare buna, achizitorii vor fi tentati sa ofere o suma mult mai generoasa de bani decat daca nu ar fi avut un aspect tocmai ingrijit. Astfel, cei care vor sa castige o anumita suma de bani, trebuie sa selecteze cartile care arata bine si sa ia legatura cu Anticariat-Carti.com, pentru a intra in contract cu un achizitor.

Cumpar carti la kg | cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti la kg

  1. Vechimea

Cu cat o carte este mai veche (si bine intretinuta), cu atat intra mai mult in atentia anticariatelor, datorita faptului ca este mult mai valoroasa. Prin anunturile de tipul „cumpar carti vechi” oricine poate lua legatura cu achizitorul pentru a-si vinde produsele de o vechime impresionanta.

  1. Paginile lipsa

De regula, este indicat sa se evite vanzarea cartilor care au pagini lipsa.

Cu alte cuvinte, vanzarea cartilor catre anticariate se dovedeste a fi o metoda sigura, eficienta si rapida de a obtine sume generoase de bani cu un efort minim.