La fel ca si nacelele sau alte tipuri de utilaje, si stivuitoarele pot fi folosite in foarte multe domenii de activitate. Cu toate acestea, in foarte multe cazuri este mai avantajos sa se apeleze la inchirieri de stivuitoare in Bucuresti, de la firma AD Utilaj, decat sa se cumpere unul, acesta fiind o achizitie foarte importanta.

Rolul pe care il are un stivuitor este acela de a transporta si a permite o manevrare mai usoara a unor obiecte voluminoase si grele, cum ar fi paletii incarcati cu produse. In plus, datorita dimensiunilor mici pe care aceste utilaje le au, acestea permit manevrarea obiectelor transportate in spatii mai mici, inguste, in care alte tipuri de utilaje sau echipamente nu ar putea patrunde.

In ce domenii este nevoie de serviciul de inchirieri stivuitoare?

In general, serviciile de inchirieri stivuitoare sunt oferite de firme specializate in acest sector de activitate, cum este ADutilaj.ro, care inchiriaza aproape orice tip de utilaj de constructii, fiind astfel un ajutor de nadejde pentru cei care au nevoie de astfel de echipamente pentru efectuarea unui singur tip de lucrari.

Astfel ca in ceea ce priveste inchirierea de stivuitoare, datorita lucrarilor specifice pe care le presupun, acest serviciu poate fi accesat atat de persoane fizice, cat si de companii din domenii de activitate foarte variate.

Daca unul dintre domeniile care folosesc cel mai des stivuitoarele pentru desfasurarea anumitor lucrari este cel al constructiilor – in cazul carora si serviciile de inchirieri macarale sunt foarte utile – un alt domeniu care este la fel de dependent de folosirea unor astfel de utilaje este si cel de depozitare.

Inchirieri de stivuitoare in Bucuresti | inchirieri macarale | ADutilaj.ro

Inchirieri de stivuitoare in Bucuresti

In constructii, stivuitoarele sunt folosite pentru transportarea materialelor necesare pe santier, iar in depozite, acestea sunt folosite pentru incarcarea si descarcarea camioanelor de marfa, dar si aranjarea acesteia pe rafturile de depozitare.

Alte tipuri de activitati in care mai pot fi folosite stivuitoarele sunt santierele navale, in spatiile de reciclare sau pentru efectuarea unor lucrari de intretinere intr-o curte sau un spatiu limitat, cum ar fi curatarea de zapada, cu ajutorul unui plug atasat acestuia.

Pentru informatii legate de procesul de inchiriere, AD Utilaj sta la dispozitia clientilor.