La fel ca in cazul filmelor, exista si carti de care toata lumea vorbeste si carora li se face reclama, dar si carti mai putin cunoscute care sunt considerate mine de aur pentru pasionatii de citit. Nu tot ce este expus si mediatizat merita sa fie luat in considerare. Astfel, in acest articol pasionatii de lectura au ocazia de a descoperi carti care impresioneaza prin tehnici inedite de scriere si printr-o actiune de-a dreptul captivanta.

Printre cartile recomandate care nu trebuie sa lipseasca de pe raftul niciunei biblioteci a iubitorilor de lectura se numara variantele prezentate in cele ce urmeaza.

3 carti impresionante care nu au ajuns in „lumina” reflectoarelor

Carti recomandate | Blog de carte | Blog.Printrecarti.ro

Blog de carte

1. „Mecanica inimii”, de Mathias Malzieu

Mecanica inimii” are in centru un baietel, protagonistul, care are o inima mecanica si care isi traieste toata viata temandu-se ca se va indragosti si isi va deregla mecanica inimii. Multi cititori au comparat aceasta carte cu „Micul print”.

2. „Hopul”, de Seth Godin

Hopul” este o carte care intra in categoria celor de non-fictiune, avand un stil de scriere accesibil pentru toata lumea cu o abordare de-a dreptul prietenoasa.

Prin intermediul acestei carti, autorul aduce in discutie momentele dificile din viata, dar si eforturile care sunt investite pentru a fi depasite cu succes, folosindu-se de exemple practice. Blogul de carte Printre Carti ofera o multime de sugestii de astfel de carti non-fictionale, mai ales pentru cei pasionati de dezvoltarea personala.

3. „Confidentul”, de Helene Gremillon

Confidentul” este un roman inedit in care actiunea se desfasoara in cadrul a doua planuri temporale. La inceput, in anul 1975, este prezentata povestea jurnalistei Camille, care descopera un plic misterios imediat dupa moartea mamei sale.

Cu toate ca nu i se adreseaza, Camille dezvolta un interes fata de viata confidentului, care ii povesteste despre o femeie misterioasa din viata sa si despre femeia iubita pe care a pierdut-o. Cei care sunt in cautarea mai multor carti captivante pot accesa Blog.printrecarti.ro, un portal in care sunt recomandate romane captivante.

Astfel, pasionatii de lectura pot intra in contact oricand cu noi provocari literare, fie ca sunt populare sau nu, prin intermediul carora se vor cufunda in povesti impresionante